RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Має особливу "магічну" силу: що треба зробити в дзеркальну дату 11.11.2023

Завтра, в суботу, 11 листопада, на нас чекає чергова дзеркальна дата, яка, як вважають езотерики, створить портал між двома світами.

"Апостроф" пише, що потрібно зробити цього дня.

Число 11 у нумерології вважається сакральним, оскільки воно поєднує в собі енергію творчості, чутливості, підвищеної інтуїції та передчуття. Дві одиниці поруч символізують портал між світами, а ще дві одиниці лише посилюють дію цього порталу.

Читайте: Дзеркальна дата 11.11 відкриє космічний портал: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

У такі дати відкриваються неймовірні можливості, які балансуватимуть між натхненням та інтуїцією, вважають езотерики.

Цього дня треба прислухатися до себе, до своєї інтуїції та почуттів. І якщо ваша перша думка про втому, то 11.11 присвятіть відпочинку хоч би частину дня. Ви подумали про рідних – отже, настав час з ними побачитися, задумалися про роботу – направте свої сили саме туди.

У дзеркальну дату не можна бажати зла іншим людям, заборонено лаятись, заздрити, насилати порчу, проводити магічні та спіритичні сеанси, таїти образу, завдавати іншим біль та страждання. Не можна навіть допускати руйнівних думок.

В той самий час дзеркальна дата - чудова нагода залучити в своє життя удачу та позитивні зміни. Наприклад рівно об 11:11 11 листопада покласти купюри та монети на стіл і сказати "гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються". Цей ритуал слід повторити о 23:11. Заговорені таким чином гроші потрібно носити із собою у гаманці до наступної дзеркальної дати.

Крім того, своє потаємне бажання можна написати на 11 листочках паперу, скласти один на один і сказати "бажанню здійснитися, бути моїй мрії". Слід пам'ятати, що всі бажання мають бути конкретними і стосуватися лише безпосередньо вас.

Нагадаємо, раніше ми писали, як загадати бажання, щоб воно неодмінно здійснилося.

  • Вас зацікавить:

Отримають все, про що мріяли: три знаки Зодіаку в листопаді упіймають "птаха щастя"

Терпіти один одного не можуть: три пари за гороскопом, які постійно сваряться

Не пропустіть цей магічний час: астрологи назвали найкращі дні листопада для кожного знаку Зодіаку