RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дракон любить сміливих і відповідальних: що принесе 2024 рік всім знакам Зодіаку

Наступний 2024 рік - рік Дракона готує випробування і стане унікальною можливістю розвинути свої особисті якості, і досягти внутрішнього балансу для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що готують зірки представниками всіх зодіакальних сузір'їв.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Овен

У 2024 році Овни отримають багато нового досвіду. Більшість його пов'язана з отриманням знань і відносинами у суспільстві. Можливі цікаві знайомства та несподівані подорожі.

Телець

Цей рік стане "проривним" для Тельців. Вони зможуть розраховувати на успіх у всіх сферах життя. Але це не означає, що потрібно розслабитися і нічого не робити - доведеться сумлінно трудитися та виконувати свої обов'язки.

Близнюки

Наступний рік буде дуже нейтральним для Близнюків. Ні злетів, ні падінь не очікується. Важливо цінувати ці моменти рівноваги, зберігаючи любов та мир у душі.

Рак

Цей рік поставить перед Раками низку складних завдань. Але вони зможуть вирішити їх і просунутися до наступного етапу, минаючи неприємності.

Лев

У 2024 році Леви обов'язково знайду спосіб втілення своїх планів та ідей. Оточуючі допомагатимуть справами та порадами, що стане важливою підмогою для успіху.

Діва

Наступного року Діви зможуть налагодити стабільність у професійних та особистих справах. Не варто відволікатися на дрібні проблеми – вони легко розв'яжуться самі собою.

Терези

Протягом 2024 року Терези займатимуться лише власними інтересами та захопленнями. Це почуття свободи та легкості захопить їх з головою, але важливо не забувати про близьких та друзів.

Скорпіон

Цей рік може стати цілком успішним для Скорпіонів. Важливо пам'ятати, що не треба надто захоплюватися власними ідеями та радитися з близькими та колегами.

Стрілець

У 2024 році на Стрільців наваляться важкі справи та обов'язки наваляться на Стрільців у 2024 році. Когось це злякає, а когось стимулює. Завдяки знанню та досвіду ці перешкоди можна подолати.

Козеріг

Цього року Козероги зіштовхнуться із труднощами у фінансовій та особистій сферах. Але ближче до кінця року все налагодиться. А набутий досвід стане в пригоді в майбутньому.

Водолій

Наступного року Водолії, попри випробування, вийдуть сухими із води. Всі плани та завдання будуть вирішуватися швидко та вчасно. Але не варто забувати й про відпочинок.

Риби

У 2024 році Рибам слід все більш обдумано підходити до вирішення особистих питань. Нестача часу позначатиметься на стосунках, але моменти, проведені разом, допоможуть налагодити взаєморозуміння.

"Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Минуле постукає у двері: три знаки Зодіаку в листопаді отримають шанс вирішити давні проблеми

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року