RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

2024 рік принесе всім багато змін: учасник "Битви екстрасенсів" розповів, якою буде перемога України

Російсько-українська війна триватиме і у 2024 році багато країн світу зіштовхнуться з важливими змінами та вибором, на якому боці вони продовжуватимуть жити.

Про це розповів екстрасенс Сергій Кобзар.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Єдиної дати перемоги не існує. Перемога буде ступеневою. Поступовою. Тому, що момент того, що ми витіснили росіян на одні рубежі - це одна перемога на інші - інша. Припинили вогонь - третя, припинили летіти ракети - четверта. Наприклад, зробити сіру зону не з нашої території, а з російської - п'ята. Змогли відновити райони, які постраждали від бойових дій - теж перемога. Але, навіть повернення ситуації на момент 23 лютого 2022 року - це не можна назвати перемогою. Ми всі розуміємо, що вже наші діти мають знову воювати”, - сказав Кобзар.

Він зазначив, що переглядав момент того, чи відбудеться "заморозка" конфлікту, чи ні. У всіх розкладах видно лютий 2024 року. А якщо вийти за межі розкладів, то всі "зміщення полюсів" випадають на 2024 рік. У багатьох країнах світу відбудуться вибори та зміни еліт.

"Але все те, що говорять про зменшення допомоги Україні та "договорняків" - це все більше для того, щоб приспати пильність, і причому не нашу", - підкреслив екстрасенс.

Додамо, що Сергій Кобзар - учасник Міжнародної битви екстрасенсів в Україні. Адор. Екстрасенс. Знахар. Досвід роботи понад 10 років. У роботі використовує сучасні практики, методи, і навіть методи, перевірені роками. Також Сергій Кобзар проводить індивідуальне навчання магії, а також групові тренінги та семінари.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога