RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Новий рік зустрінемо з надією на краще: з’явився оптимістичний прогноз на кінець року

Астрологи розповіли, що українці спокійно зустрінуть Новий 2024 рік, з надією на краще. Однак Росія намагатиметься влаштувати атаки на об'єкти енергетики.

Про це йдеться у прогнозі астрологині Марини Романової.

Читайте також: Попереду останній жахливий бій: астролог сказав, коли Україна винесе Росію "вперед ногами"

"Венера наприкінці місяця 22 грудня увійде до оптимістичного Стрільця і потім уже в січні відкриватиме перед нами нові горизонти. Я думаю, що цей Новий рік ми зустрінемо з не зовсім хорошими новинами на фронті, зате в затишній домашній обстановці", - зазначила вона.

За її словами, атаки будуть націлені на відключення електроенергії, щоб зіпсувати свято. Однак будь-які наміри противника будуть нівельовані.

"Я думаю, що ці атаки будуть націлені на відключення світла. Для того, щоб ми не дуже раділи цьому Новому року. Але ми у всеозброєнні зустрінемо будь-які злі підступи", - зауважила фахівець.

Також у грудні виникнуть такі астрологічні аспекти, які вже в січні продемонструють конкретні результати на полі бою.

"З 1 грудня Меркурій увійшов в знак Козерога. Цей знак відповідає за рух і розумову діяльність, і ми все більше бачимо, як наші військові просуваються на фронті метр за метром. Меркурій в Козерозі зробить наше мислення більш практичним, допоможе відкрити канал чистого бачення і розуміння наших перспектив. Це дуже гарний знак для України і ми вже в січні будемо бачити конкретні результати", - додала Марина Романова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога