RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку, під якими найчастіше народжуються серійні вбивці

У 2008 році доктор Ян Руїс проаналізував дати народження 300 серійних вбивць і виявив, що серед них часто присутні чотири знаки зодіаку.

Про те, що це за знаки, які їхні особливості та хто їхні найяскравіші представники, розповість "Апостроф".

Читайте також: Овнам – приємні несподіванки, Стрільцям - нові можливості: хто зі знаків Зодіаку розбагатіє до Нового року

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близнюки вважаються дуже товариськими, що допомагає їм приваблювати здобич. В астрологічній сфері Близнюки часто асоціюються з подвійним обличчям. Серійні вбивці, народжені під знаком Близнюків, швидше за все, живуть у двох різних реальностях, використовуючи маніпуляції та брехню як ключові елементи своїх стратегій.

До сумнозвісних серійних вбивць Близнюків належать:

Джеффрі Дамер, також відомий як "Канібал з Мілуокі" або "Мілуокійський монстр". Дамер народився 21 травня 1960 року в Мілуокі, штат Вісконсин, і з 1978 по 1991 рік убив і розчленував 17 молодих людей. Його злочини включали некрофілію та канібалізм.

Елен Жегадо - французька отруйниця 19 століття, народилася 9 жовтня 1803 року в Плугінек, Бретань, і померла 26 лютого 1852 року в Ренні. Її часто називають "Золотою покоївкою" через те, що вона багато працювала в домашньому господарстві.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Відомі своїм інтелектом та організованим мисленням, Діви є одними з найбільш інтуїтивних серед усіх астрологічних знаків. Ці люди мають неабияку здатність планувати свої злочинні дії і часто вправні у розробці стратегій, щоб уникнути затримання. Серійні вбивці-Діви надзвичайно педантичні. Вони або знають, як замітати сліди, або роблять зі своїх жертв своєрідне повідомлення.

Серед сумнозвісних серійних вбивць знаку Діви:

Ед Гейн - американський серійний вбивця і викрадач тіл, який жив у середині 20-го століття. Він народився 27 серпня 1906 року і помер 26 липня 1984 року. Ед Гайн відомий вбивством двох жінок і створенням предметів побуту та одягу з частин людських трупів. Він надихнув на створення кількох фільмів жахів, серед яких "Психо" Альфреда Гічкока та "Мовчання ягнят".

Керол М. Банді - американська, причетна до серії вбивств у 1980-х роках. Вона народилася 26 серпня 1942 року і була відома своїми зв'язками з Дагом Кларком, серійним вбивцею, також відомим як "Вбивця з Сансет-Стріп". Обидва були причетні до вбивств кількох молодих повій.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Значна кількість серійних вбивць народжується під знаком Стрільця. Представників цього знаку приваблює адреналін, вони постійно шукають гострих відчуттів, адже ризик їх збуджує.

Серед сумнозвісних серійних вбивць знаку Стрільця:

Тед Банді, народжений Теодором Робертом Банді 24 листопада 1946 року в Берлінгтоні, штат Вермонт, і страчений 24 січня 1989 року в Старку, штат Флорида, був одним з найвідоміших серійних вбивць в американській історії. Банді був причетний до серії жорстоких вбивств молодих жінок у 1970-х роках.

Розмарі Вест - британська злочинниця, народилася 29 листопада 1953 року. Вона стала сумнозвісною через свою причетність до серії вбивств у співпраці зі своїм чоловіком Фредом Вестом у Великій Британії. Подружжя Вестів відповідальне за викрадення, зґвалтування та вбивства кількох молодих жінок у період з 1967 по 1987 рік.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Народжені під знаком Риб, яких часто вважають чутливими і ненасильницькими, іноді стають найбільш кровожерливими серійними злочинцями. Серійні вбивці-Риби відомі своєю похмурістю і відірваністю від реальності, а багато з них ще й використовують окультні практики у своїх вбивствах.

До сумнозвісних серійних вбивць-Риб належать:

Річард Рамірес, також відомий як Нічний Сталкер, був американським серійним вбивцею і ґвалтівником, який народився 29 лютого 1960 року в Ель-Пасо, штат Техас, і помер 7 червня 2013 року у в'язниці. Він скоїв 11 зґвалтувань і 14 вбивств.

Ейлін Уорнос - американська серійна вбивця, народилася 29 лютого 1956 року і померла від смертельної ін'єкції 9 жовтня 2002 року у Флориді. Відомо, що вона причетна до вбивства семи чоловіків між 1989 і 1990 роками. Більшу частину свого життя Уорнос була повією і стверджувала, що вбила чоловіків з метою самозахисту, коли вони намагалися її зґвалтувати.

Що стосується нашої країни, то найвідомішим серійним вбивцею на теренах України був Андрій Чикатило, який за знаком Зодіаку був Терези. Народився він 16 жовтня 1936-го, а помер 14 лютого 1994-го.

Чикатило був одним із найвідоміших радянських серійних вбивць, насильник, педофіл, канібал, який з 1978 до 1990 року скоїв 53 доведених убивства (зізнався в 55 убивствах; за оперативними даними, здійснив понад 65 убивств). До серії вбивств працював вчителем, якого б ніхто й не запідозрив у цьому. В більшості скоєнних злочинів він заманював своїх жертв у безлюдні місця, наносив тілесні ушкодження та вбивав. Деякі тіла своїх жертв від ґвалтував, розчленовував та з'їдав. Тож й не даремно, що отримав такі прізвиська, як «Скажений звір», «Ростовський Різник», «Червоний Різник», «Вбивця з лісосмуги», «Громадянин X», «Сатана».

Раніше ми писали про те, що Дракон принесе багато клопотів і у чотирьох знаків Зодіаку в 2024 році почнеться "чорна смуга".

  • Вас також може зацікавити:

Думають про вигоду: астролог назвала знаки Зодіаку, які найчастіше одружуються заради грошей

Купідон не на вашій стороні: чотири пари Зодіаку, яким 2024 готує розчарування і розрив

Не люблять бути публічними: топ-4 "конфіденційні" знаки Зодіаку