RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Можна спати спокійно? Астролог розповів, чи буде новий наступ Росії весною 2024 року

Наступу збройних сил Росії на Україну навесні 2024 року не буде.

Так вважає астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

Як зазначив астролог, теза щодо наступу активно розганяється, посилаючись на останню промову російського диктора Володимира Путіна, про те, як той бачить 2024 рік.

"Але промова Путіна відбулась, коли на небі знаходився стаціонарний ретроградний Меркурій. Це означає, що те, що було сказано в цей день, воно не йде вперед, воно буде переглядатися", - розповів Олексій Кириченко.

Меркурій, додав астролог, призначений для аналізу минулого, бо планета повертає назад, а не дивитися в майбутнє.

В день промови Путіна Венера знаходилась в опозиції до Юпітера. Юпітер же означає грандіозні плани. Тобто, хоча російський президент й має величезні замисли, але вони недосяжні.

Астролог також каже, що під час знаходження Венери в сузір’ї Скорпіона Росія вирішила полякати мешканців Києва.

"Більшість планет вийшли з сузір’я Скорпіона, залишилась лише Венера. З астрологічної точки зору більше всього лякаються зараз ті, хто у Венері, а отже хочуть спокою і комфорту. До Нового року Росія вирішить залякувати мешканців "комфортних" регіонів", - вважає Олексій Кириченко.

За його прогнозами, навесні відбуватимуться дві головних події - це затемнення 8 квітня й з'єднання Юпітера з Ураном. Затемнення Сонця буде в Овні, тобто знаку Зодіаку, пов'язаного з війною, оскільки його планета-управитель Марс, яка знаходитиметься в з'єднанні з Сатурном в Рибах. "Сатурн же означає зменшення обмеження", - пояснив астролог.

"Весною я прогнозую злив військових процесів", - заявив Олексій Кириченко, трактуючи, що Риби означають злив, Сатурн означає обмеження і злив енергії війни під час затемнення, а з'єднання Юпітера з Ураном означає з'єднання Володимира Зеленського з якимись високоповажними особами та підписання якоїсь мирної угоди.

Нагадаємо, раніше Олексій Кириченко прогнозував, що закінчення бомбардувань України росіянами станеться до літа 2024 року.

Вас зацікавить:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога