RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Україну чекають найважчі часи і три переломних періоди: астролог дала прогноз війни на два роки

Астролог Ірина Звягіна озвучила дату ймовірного кінця війни та настання миру в Україну. За її словами, це станеться не в 2024 році.

Про це повідомляє "Окулус".

Звягіна вважає, що для України є кілька переломних періодів у 2024-му році, коли один завершується і починається інший.

Читайте також: Є три періоди успіху: астролог дав прогноз війни в Україні на 2024 рік

Перший період відбудеться з 22 грудня 2023 року до 20 березня 2024 року. За її словами, бойові дії ЗСУ будуть вестися не лише в рамках захисту. І якщо 2024 виразно складніший в астрологічному плані, ніж 2023, то ці три перші місяці року мають найсильніший потенціал саме для ініціативи ЗСУ.

"Політичне керівництво почувається впевнено та підтримується значною частиною народу, але не армією та не опозицією. Опозиційні настрої наростають. Матеріальна допомога з боку партнерів буде", - каже астролог.

Другий період розпочнеться з дня весняного рівнодення 20 березня 2024 року та триватиме до дня літнього сонцестояння 20 червня 2024 року. Тема війни буде, як і раніше, основною: українська армія буде реорганізовуватися, потреби України в допомозі і зараз великі, але у весняно-літні місяці вони значно зростуть, можливе прийняття законів щодо держслужбовців, чиновників, депутатів. У той же час, третій декаді березня – квітні на якихось позиціях ЗСУ можуть відступити.

Третій період розпочнеться з 20 червня 2024 року та триватиме до 22 вересня 2024 року. Як зазначає Звягіна, допомога Україні приходитиме, незважаючи на всі складнощі. Тяжкі бої відбуватимуться на півдні України, але цілком імовірно, що й на півночі. Ймовірно, це буде найважчий період 2024 року.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни

Переворот чи ліквідація? Астролог розповів про подальшу долю Путіна та Росії

Мир настане за кілька років: астролог дала прогноз щодо війни в Україні