RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Настав час чудес: гороскоп на передноворічний тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи повідомили, що чекає всі зодіакальні знаки до кінця 2023 року, оприлюднивши тижневий гороскоп.

Про це розповіла астролог Марина Скаді.

Читайте також: Гроші для Овнів, кохання для Терезів: в чому 2024 рік буде успішним для різних знаків Зодіаку

Овен

Овни можуть почути дорікання, що приділяють більше часу роботі, аніж родині. Вони погано усвідомлені, скільки енергії ви витрачаєте на справи, тому не беріть близько до серця і не треба думати, що вас не цінують. Конструктиву такий підхід не додасть. Просто подбайте про новорічні подарунки для рідних.

Телець

Тельці будуть недовірливі та підозрілі. Також на роботі переслідуватиме відчуття, що хтось із колег хоче підсидіти та виставити перед керівником у невигідному світлі, а вдома - що недостатньо люблять та цінують. Зірки радять не програмувати себе на негатив, натомість варто гнати безрадісні думки та готуватися до зустрічі Нового року.

Близнюки

Вас усі будуть виводити на конфлікт - сусіди, конкуренти, заздрісні колеги. Вам необхідно встояти і перевести все на жарт, щоб не зіпсувати свята. До кінця тижня зірки неприємні ситуації пом'якшать. Не обтяжуйте себе жодними турботами та тривогами. Якщо є сили та бажання, то купіть купу подарунків під ялинку.

Рак
Завдяки творчому сприйняттю світу вам вдасться придбати те, що справді зможе потішити близьких. Гармонія в родині та в особистих стосунках залежатиме тільки від вас. Зовнішня конфліктність, тривога, яка є у всьому світі, відіб'ється на вашому настрої, але ви будете спокійні та врівноважені. Тиждень найбільше вдалий для рутини.

Лев

Всі будуть старатися розхитати вашу психіку. Через це краще відмовитися від усього нестандартного. Довкола буде войовничість, конфліктність і навіть озлоблення, тому вам завдання - не реагувати на токсичних людей, які себе проявлятимуть. З 30 грудня стане значно комфортніше, ви зможете розраховувати на подарунки.

Діва

Не варто дозволяти собі заглиблюватися у тривожні та неприємні думки. Зведіть до мінімуму навіть спілкування з близькими. За можливості побудьте на вихідних вдома, вступаючи в контакти лише як виняток. З 3 січня Меркурій вийде з ретроградності, і життя має заграти новими фарбами.

Терези

Можете почути гірку правду життя або критику на свою адресу. Такий клімат впливатиме на вас до 30 грудня, але суттєво пом'якшиться 30 грудня. Несприятливим чином впливатимуть соціальні зв'язки, змушуючи сумніватися з різних питань. Скоро у всьому значно полегшає, тому готуйтеся до святкувань.

Скорпіон

Скорпіони можуть закохатися. Якщо вже перебуваєте у відносинах, то стануть ще міцніші та яскравіші. Акуратно ставтеся до привабливих пропозицій та обіцянок. Покладайтеся на здоровий глузд. Під час роботи з документами та цифрами будьте уважніші. Тримайте себе у руках.

Стрілець

Очікується позитивний тиждень, зірки наділять цілеспрямованістю та бажанням діяти. Однак зросте імпульсивність, змушуючи ухвалювати не ті рішення. До вихідних може з'явитися пристрасть до брендів та розкоші. Головне, щоб апетити вміли тримати у руках, адже є ризик набрати зайві кілограми.

Козоріг

Добре все обміркуйте, перші ніж що-небудь робити. Водночас активно використовуйте інтелект, працюйте на перспективу. В особистому житті не буде неприємних несподіванок, скоріше навпаки – хтось із домашніх може приємно здивувати.

Водолій

Вдалий час для того, щоб розумові здібності направити на аналіз попередніх подій. Вдасться зробити правильні висновки про себе, усвідомити свої вади, зрозуміти свої можливості. Будьте максимально активні, позитивні та товариські. Відновіть контакти з друзями та рідними.

Риби

Нові починання краще відкласти, адже ретро-Меркурій не схилятиме до починань. Проте з'явиться інформація, яка надасть чіткості та вплине на подальші дії. Плануйте на першу половину січня зустрічі, переговори, навчання, консультації. Зверніть увагу на ідеї.

Раніше ми розповідали, які п'ять знаків Зодіаку у 2024 році зроблять прорив у кар'єрі.

  • Вас може зацікавити:

Останній місяць року: що принесе Холодний Місяць кожному із знаків Зодіаку

Гроші для Овнів, любов для Терезів: у чому 2024 рік буде успішним для різних знаків Зодіаку

Не можна одружуватися та змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році