RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Не найкращий вибір для стосунків: найгірші чоловіки серед знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, хто за зодіакальним знаком вважається найгіршим чоловіком. У списку три знаки: Овен, Близнюки та Козоріг.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких гроші важливіші за кохання

Овен

Астрологи стверджують, що спілкуватися з чоловіками, народженими під цим знаком, доволі нестерпно, оскільки здатні вивести з себе кого завгодно. А в шлюбі - під "гарячу руку" часто може потрапляти дружина. Спочатку їй буде здаватися, що зустріла справжнього принца "на білому коні", однак ця маска злетить у неочікуваний момент, коли Овен не захоче демонструвати себе в кращому світлі. Тільки-но мине цукерково-букетний період, він заявить, що нудьгує у родині.

Близнюки

Такі чоловіки від природи дуже харизматичні та яскраві, однак це лише одна сторона медалі. Вони мають подвійне дно і якщо жінка не встояла перед шармом Близнюків, то має будь-якої миті бути готова відпустити його. Оскільки Близнюки дуже волелюбні і не бажають сидіти на одному місці. Проте це обов'язково виллється у те, що чоловік зраджуватиме партнерку, а ймовірно, зовсім піде у вільне плавання за новою пасією.

Козоріг

Козероги доволі часто починають думати про родину тільки наприкінці свого життя. Найбільше часу приділяють роботі, через що друга половинка точно не дочекається подарунків та уваги. Дружині постійно буде не вистачати терпіння у спілкуванні з цим знаком, бо він в душі - справжній перфекціоніст. Він постійно дорікатиме кохану в тому, що та недостатньо ідеальна. Такі чоловіки - командири, які будуть виставляти свої правила і на роботі, й удома, додають фахівці.

Раніше "Апостроф"писав про три знаки Зодіаку, які живуть під захистом небес.

  • Вас також може зацікавити:

Дуже не люблять працювати: три найбільш лінивих знаки за китайським гороскопом

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким до кінця січня слід бути обережними з грошима

Буде краще за попереднє: кому і в які місяці більше всього пощастить у рік Дракона