RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Зелена комета несе мир: астролог розповів про "козирний туз" Залужного і перелом у війні в 2024 році

Астролог Влад Росс стверджує, що у 2024 році очікуються сприятливі астрологічні аспекти для України. Він стане вирішальним, переломним.

Про це астролог розповів в інтерв'ю.

Читайте також: "Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

За його словами, до Землі підлетить 2 червня поточного року на найближчу відстань, яка тільки може бути, Зелена комета. Її буде видно неозброєним оком. Комети вважаються вісниками богів, вона віщує мир.

"З найдавніших часів так вважали астрологи. Ось і вона нам може принести мир. Дай Боже, щоб до 2 червня все закінчилося і в червні місяці американці нас запросили до НАТО. Я думаю, що у Джо Байдена не залишиться жодного шансу виграти вибори, якщо він не запросить Україну до НАТО", - зазначив він.

Астролог зауважив, що те, що раніше не було надано – це штучний інтелект, який веде війну. Ось це ноу-хау, про яке завжди говорив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, що нам щось не вистачає. Так ось, це рік 2024-й - це рік ноу-хау ведення війни штучним інтелектом. І саме він воюватиме проти Російської Федерації з боку Америки.

"Так, і завдяки цьому ми можемо мати несподіваний прорив на різних фронтах, несподівані якісь ситуації. Особливо, коли ворог не чекає. І зараз ми можемо говорити, що в нас взагалі ніякого не буде наступу, контрнаступу. Але зненацька він може статися. Ну і найголовніше, що завдяки цьому штучному інтелекту вестиметься дуже масштабна вдала війна проти Російської Федерації. І цей штучний інтелект допоможе нам перемогти у цій війні. Тому всі говорили, де ж цей козирний туз у рукаві нашого Валерія Залужного. Так ось він з'явиться. Це, звичайно, буде розробка стратегічного плану. Це буде великий перелом, можливо, у цій війні, на який і не чекає Російська Федерація", - наголосив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше ми писали, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога