RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Коли Росія припинить обстріли України: астролог озвучив прогноз

Астролог Влад Росс стверджує, що Росія може припинити здійснювати масовані ракетні обстріли України наприкінці лютого цього року, однак восени можливий черговий виток складної ситуації.

Про це він розповів у черговому прогнозі щодо майбутнього країни.

Читайте також: У 2024-му буде пауза: астролог назвала рік закінчення війни в Україні

"З 20 числа лютого масованих обстрілів не буде. Буде м'якше схилення планет – вже навесні ми бачитимемо секстиль між Юпітером та Нептуном", - зазначив він.

Восени атмосфера буде жорсткішою: з вересня до грудня щось може "трусити" весь світ. Але це може не стосуватись України – ймовірно, це буде розростання нової світової війни на різних кінцях планети. Аж до того, що може відновитися війна між Британією та Аргентиною за Фолклендські острови. Також може розпочатися боротьба за Гібралтар і прохід у Середземне море може бути заблокований.

"Китай захоче вступити у війну, коли американці будуть "розпорошені" між Україною та Близьким Сходом. Також вони планують зайти до Росії та відібрати у неї Далекий Схід та Сибір, оскільки Кремль ув'язне у війні з Україною. Але Україні буде не до Китаю та його поглинання Тайваню, а також до виборів у США – ми зрозуміємо наприкінці року, що ми перемагаємо", - додав Влад Росс.

Нагадаємо, раніше Олексій Кириченко прогнозував, що закінчення бомбардувань України росіянами станеться до літа 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога