RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ангел-охоронець захистить їх у 2024 році: Ванга передбачила трьом знакам Зодіаку силу та стійкість

Болгарська провидиця Ванга назвала три зодіакальні знаки, які перебуватимуть під охороною вищих сил у 2024 році. Ангел Анаель убереже Тельців, Риб та Водоліїв.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Гроші будуть текти рікою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку стануть багатшими у 2024 році

За словами Ванги, під впливом ангела Анаеля Тельці, Риби та Водолії цьогоріч знайдуть новий погляд на фінансові стратегії, прагнутимуть стабільності. Це стане ключем до успішного управління грошима. При цьому ангел буде категорично нагадувати, що амбіції неабияк необхідні.

Риби

Рік для цього знаку подарує нові можливості, зокрема, у сфері фінансів. Він зможе знайти нову перспективу в управлінні своїми грошима. Примітно те, що притаманна Рибам мрійливість стане рушійною силою у створенні нових стратегій управління власним бюджетом. Риби можуть довіритися Ангел-охоронцю Анаелю - він підтримає у цій складній подорожі, допоможе знайти баланс між мріями та реальністю власних фінансових цілей. Цьогоріч Рибам не варто гаяти час на тих, хто більше не приносить користі чи мають інші цінності. Риби шукатимуть діяльність, яка принесе дохід й підживить інтереси. Разом з ангелом зможуть подолати тягар долі і отримати впевненість у власних силах та можливостях.

Водолій

Водолії постануть перед низкою можливостей та змін. Ангел Анаель спрямує до унікальних перспектив. Щодо фінансів, то Водолії ухвалюватимуть нестандартні рішення та будуватимуть довгострокові плани. Вони не втрачатимуть жодної можливості для нарощення капіталу. Будуть готові ризикувати заради майбутнього прибутку. Водолії будуть прагнути до незалежності та балансу у стосунках, адже переконані, що саме повна незалежність є ключем до гармонійних зв'язків. Вдасться знайти баланс та зберегти свою неповторну індивідуальність. Водолії можуть забути про недоброзичливців, адже про це подбають Вищі сили. Вплив ангела-охоронця спонукатиме до креативу та постійного розвитку.

Тельці

Як стверджує Ванга, суперники Тельців будуть готові "проковтнути і навіть не подавитися", тому їм вкрай важливо сміливо йти до своїх фінансових цілей, не боячись активності конкурентів чи підстави з їхнього боку. Тельці під впливом ангела проявлятимуть відкритість до нових поглядів на кохання, а також дружбу. Проте варто пам'ятати про рамки, не можна допускати зайвої близькості, адже це може похитнути стабільність у житті. Тельці будуть змушені скинути з шиї всіх, хто хоч якось захоче на ній посидіти. Цей знак прагнутиме стабільності у кар'єрі та вдосконалення навичок. Також Ангел-охоронець подарує задоволення від комфорту, посприяє затишку та благополуччю. Водночас, справжнє щастя Тельці проявлять у нових відносинах, дружніх зв'язках.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку схильні до переїдання.

  • Вас також може зацікавити:

Дивують усіх своїми вчинками: справжні "майстри сюрпризів" за гороскопом

Що принесе рік Зеленого Дракона знакам китайського гороскопу: позитивні зміни торкнуться кожного

Будуть любити один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами