RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Протилежності притягуються: ці шість зодіакальних пар можуть стати найкращими друзями і коханцями

Астрологи радять, обираючи супутника життя, залишатися в межах своєї стихії. Проте є приклади вдалого партнерства з представниками інших стихій.

Які зодіакальні пари можуть стати чудовими друзями та коханцями, розповіли астрологи.

Читайте також: Гріх скаржитися: знаки Зодіаку, які задоволені своїм життям

Водолій та Лев

Ці двоє складають динамічний дует завдяки їхній енергії до життя та спільному бажанню зробити світ кращим. Водолій і Лев знаходяться по різні боки зодіакального колеса. У результаті вони можуть багато чого навчитися у кожного. Водолій вірить у досягнення спільної мети, особливо якщо це може позитивно змінити життя інших. Лев цінує бажання Водолія зробити позитивні зміни. Ці двоє дуже добре працюють разом; однак можуть виникнути проблеми, якщо вони відмовляться йти на компроміс.

Риби та Терези

І Риби, і Терези цінують красу, любов і мистецтво. Вони наполегливо працюватимуть, щоб зробити одне одного щасливим і не образити почуття одне одного. Риби можуть показати Терезам, як бути більш чуйними. Терези могли б показати Рибам, як жити більш спонтанно. У них можуть виникнути проблеми, якщо вони будуть занадто уникати конфліктів. Риби бажають когось, хто цінує їхні дикі мрії, і якщо Терези не зовсім розуміють їхні мрії, це може ненавмисно зачепити почуття Риб.

Козеріг та Рак

Вони обидва прагнуть стабільності у відносинах і хочуть, щоб їх поважали. Хоча Козеріг більш амбітний, ніж Рак, Раки можуть оцінити всю роботу, яку виконує їхній партнер, особливо якщо вона створює гарний і комфортний дім. Козеріг цінує здатність Рака глибоко відчувати, і Рак відчуває себе в безпеці з приземленим характером Козерога. Коли ці двоє збираються разом, зазвичай виникає негайний зв’язок.

Близнюки та Овен

Вони завжди готові весело провести час один з одним, тому це партнерство, ймовірно, почнеться з великої кількості активних заходів. Близнюки зачарують Овна своєю кмітливістю та бажанням пригод. Боротьба може виникнути, якщо ці двоє стануть занадто незалежними один від одного. Проте в їхніх стосунках можуть настати моменти, коли їм доведеться покладатися один на одного. Якщо Овен зможе навчитися бути трохи більш відкритим, а Близнюки зможуть навчитися бути терплячими, у цих двох можуть виникнути пристрасні стосунки.

Стрілець та Телець

І Стрілець, і Телець хочуть насолоджуватися життям повною мірою, хоча й по-різному. Вони насолоджуються відпочинком на свіжому повітрі та можуть об’єднати свою любов до краси та природи. Вони також позитивні знаки зодіаку, які бажають фізичного зв’язку зі своїм партнером. Телець, безумовно, більш приземлений, ніж Стрілець, особливо тому, що Стрілець прагне подорожувати та дізнаватися про навколишній світ. Обом потрібно працювати над спілкуванням і уникати невисловлених очікувань.

Скорпіон т Діва

І Скорпіон, і Діва жадають безпеки у стосунках. Вони не відкриваються легко і не поспішають, вступаючи в партнерство. Як тільки вони знайдуть спільну мову і зміцнять довіру, між ними встановлюється міцний зв’язок, який може тривати довго. Хоча Скорпіон може виглядати пристрасним і чуттєвим, Діва може бути трохи сором’язливою в сфері інтимності. Вони можуть боротися з цим, пішовши на компроміс і дізнавшись більше про внутрішнє життя одне одного.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які прикидаються дурними та наївними.

  • Вас може зацікавити:

Астрологи назвали знаки Зодіаку, чия любов може витримати будь-які випробування

Це буде шалений час: астрологи склали жіночий гороскоп на лютий-2024

Ними легко маніпулювати: які знаки Зодіаку більше схильні до психологічного впливу