RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Дзеркальна дата 24.01.2024: що варто зробити і чим небезпечний цей день

24.01.2024 - день з дзеркальною датою, що має свої особливості та нюанси.

Детальніше про період, який розпочинає ця дата розповість "Апостроф".

Читайте також: Відкриють кордони та запустять авіарейси: коли за нумерологією закінчиться війна в Україні

Люди вірять в особливості дзеркальних днів та їх вплив на долю, життя суспільства. Дехто навіть спеціально планує важливі зустрічі чи перемовини в дзеркальні дати, вірячи в магію. Існує перелік застережень, рекомендацій щодо поведінки та дій в такі дні, аби не зашкодити собі та іншим.

Дзеркальні дати вважаються езотеричним вікном можливостей, через яке можна дотягнутися до мрії. У такі дні варто зосередитись на собі, поводити себе спокійно, знаходити гармонію в своїх думках

Люди, що вірять в магію чисел, зазвичай залишають цей перелік справ саме на дзеркальні дати: будувати плани на майбутнє; починати нові проєкти, заходи, турніри; призначати важливі зустрічі та переговори з людьми; робити пропозицію руки і серця; укладати шлюби; планувати зачаття дитини; загадувати бажання; доглядати за собою, приділяти час своїм думкам.

Чим небезпечні дзеркальні дати?

Вважається, що ці дні є сприятливими для добрих, щирих людей та їх емоцій. Тож, якщо у вашому серці проживає агресія, заздрість чи пихатість залиште це позаду, бо є вірогідність постраждати. В дзеркальні дні краще не проводити магічні сеанси, гадання тощо.

Що запланувати у дзеркальну дату

Вечірку, чаювання з друзями, близькими. Відпочиньте, поговоріть про цінне та проведіть час з любов'ю.

Завершення якогось проєкту чи початок нового етапу в житті. Розподіліть час так, аби в цей день закінчити проєкт, як мінімум, ви точно запам'ятаєте дату фінішного моменту в проєкті. А якщо давно хотіли піти на танці, бокс або ж плавання, то дзеркальна дата - крута можливість здійснити своє бажання.

Прийняття важливих рішень або зобов’язань. Люди часто тікають від прийняття рішень або крапок над "і", але в цей день варто задуматись про таке.

Пожертвування на благодійність, особливо якщо сума дорівнює дзеркальній даті. Даруючи добро та тепло, ти з часом отримуєш теж саме взаємно.

Записати пісню, створити будь-який творчий твір. Натхнення та хист до писання не завжди є, але дзеркальна дата може спонукати писати і це креативна ідея.

Загадати бажання чи поставити цілі. Вірячи в дати, можна від усього серця загадати своє найзаповітніше бажання або ж поставити цілі на майбутнє.

Почати вивчення чогось нового. Хобі, англійська, читання книги. Давно відкладав на завтра, але можеш почати саме в дзеркальну дату - це хороша можливість.

  • Вас може зацікавити:

Не можна одружуватися і змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році

Астрологи розповіли, для яких знаків Зодіаку 2024-й стане роком трансформації та великих змін

Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона