RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Заслуговують на довіру: астрологи назвали найчесніших чоловіків за гороскопом

Астрологи, які раніше склали гороскоп на кінець січня, назвали найчесніших чоловіків за знаком Зодіаку.

Психологічний гороскоп публікує UkrMedia.

Читайте також: Кардинально змінять усі: хто за Гороскопом розпочне здоровий спосіб життя у 2024 році

Овен

Ці чоловіки поділяться потаємним, навіть якщо друга половинка про це не просить. Вони не звикли мовчати і можуть почати дрібні суперечки, намагаючись довести свою точку зору. Чоловіки бувають жорстокими, але завжди скажуть серйозну правду. Флірт - це максимум, на який згоден Овен у відносинах.

Рак

Раки можуть брехати, щоб уникнути конфліктів. Якщо вони люблять когось - роблять це від щирого серця. Їм не потрібні стосунки на стороні і вони навіть уявити не можуть, як можна зраджувати коханій. Це дуже дбайливі чоловіки, які ображатимуться на оточуючих, якщо вони вирішать порушити їхній сімейний добробут.

Діви

Винахідливі та самодостатні чоловіки, які не будуть виносити свої стосунки на публіку. Їм не подобається завдавати людям біль, але зрідка вони відчувають необхідність збрехати, щоб не поранити близьку людину. Ці чоловіки дбають про свою репутацію, тож не покинуть кохану.

Скорпіон

Віддані чоловіки, які ніколи не пробачать зраду. Жінки у відносинах із ними по-справжньому щасливі. Скорпіони переживають, якщо їхня друга половинка знаходиться на відстані.

Козеріг

Вони мають чіткий набір пріоритетів у відносинах. Вони досить прямолінійні з другою половинкою та очікують від партнерів того ж. Ці чоловіки продумують все наперед, а здоровий глузд дозволяє їм робити правильні кроки. Намагаючись уникнути правди, Козероги можуть скористатися сарказмом. Особисте життя вони не обговорюватимуть навіть із близькими друзями.

Раніше ми розповідали, які три знаки Зодіаку вважають найкращими коханцями.

Вас може зацікавити:

Кохання, дароване небесами: три пари Зодіаку, які були спорідненими душами у минулих життях

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі

Любовний джекпот: цей знак Зодіаку у 2024 році зустріне багатого та цікавого партнера