RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Фантастика та дійсність: відомий астролог дав прогноз щодо закінчення війни в Україні

Відомий астролог Влад Росс стверджує, що Україна має шанс закінчити повномасштабну війну у 2024 році за умови, що в Росії стануться докорінні зміни.

Про це він розповів для Unian.ua.

Читайте також: Росія теж візьме участь: "грецький Нострадамус" пророкував Третю світову війну з ріками крові

За його словами, цього року війна закінчиться за одного нюансу - якщо в квітні відбудеться переворот в РФ. Тоді в України з'явиться можливість її завершити у квітні або в травні.

Він вважає, що українським силам потрібно брати в облогу Крим, куди стане неможливо поставляти боєприпаси та провізію.

"І, звичайно, голка знаходиться в яйці: яйце - це Крим, а голка - це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами - це означатиме повну перемогу. І неважливо, що буде творитися в Донецьку, в Луганську. Коли ми візьмемо Севастополь, коли ми візьмемо Крим - все, війна тут же закінчиться. Це може статися в 2025 році", - вважає він.

Також переконаний, що потрібно завдавати удари по Москві, адже тільки москвичі можуть зупинити цю війну. Найсприятливішим для цього часом може стати літо та осінь, коли з'являться далекобійні дрони.

"Ми зможемо запустити їх на Москву і знищити її. Травень може бути переломним у цьому відношенні", - зазначає астролог.

Також розповів, які можуть статися новини найближчим часом в Росії. Зокрема, може повернутися "з того світу" ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, загибель якого в авіакатастрофі могла бути імітацією. Також може початися полювання на головних медійних пропагандистів Кремля.

"По-перше, може "воскреснути" Євген Пригожин. Також незабаром зміниться влада в РФ, буде новий прем'єр-міністр. Небезпека чекає і на Ольгу Скабєєву, Володимира Соловйова та інших. Їх можуть відстрелити", - припускає він.

Також застеріг, що з 24 лютого, в річницю повномасштабної війни, Росія може завдати ударів по Україні з винятковою люттю на тлі можливої новини про конфіскацію російських грошей на користь Києва.

"24 лютого буде велике здивування для РФ, тому що буде підготовлений документ від європейців і американців з конфіскацією 300 млрд доларів на користь України. Тому, звичайно, вони почнуть нас бомбити прямо в цю дату, коли дізнаються, що їхні гроші дадуть нам на допомогу і нам буде вистачати на зброю і відбивання їхніх атак", - додав Влад Росс.

Нагадаємо, астролог Яна Тимощук стверджує, що Росія збирається вести повномасштабну війну до 2032 року.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога