RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ворог отримає невидимий удар: у словах старця Симеона знайшли пророцтво про перемогу України

Старець Симеон віщував перемогу Україні в 2024 році. Проте вона не прийде відразу, це буде шлях, повний випробувань та боротьби.

Пророцтво старця розміщене на youtube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: У 2024-му буде пауза: астролог назвала рік закінчення війни в Україні

У 2024 році, за його словами, над агресором нависне тяжке випробування.

"Як грім серед ясного неба прийде невидимий удар, який змусить ворогів задуматися про свої вчинки. Не з мечем, не з вогнем, але силою духу та єдності Україна стане могутньою, війська, які боронять свою землю, отримають несподівану допомогу", - віщував старець.

Старець бачив, як солдати в темряві ночі стають непереможними, бо в їх серцях горить незламний вогонь Свободи, за їхніми плечима стоятиме не тільки народ, а й велика сила Сила віри.

За його передбаченнями, церкви та монастирі стануть ополотом духовної сили, а молитви вірних, немов невидимий щит, захистять борців за правду.

Старець також був переконаний, що ворога не омине покарання: ті. хто приніс страждання на чужу землю, відчують гнів небес. Не в мечах і не в битвах, але у внутрішніх розбратах та невдачах їхня сила згасне.

"Але пам'ятайте, діти мої, перемога не прийде відразу - це буде шлях, повний випробувань та боротьби. Кожен день буде випробуванням віри та духу та з кожним днем світло Перемоги буде все ближче. Особливо важливий буде для України місяць, коли листя не жовтітиме. В цей час, здавалось, незначна подія приведе до Великих змін, мудре рішення одного вождя відкриє шлях до несподіваних перемог і в кінці кінців, коли сніг покриє поля, війна, що так довго тривала, почне згасати", - передбачав стерець.

За його словами, цього року також настане час важливих дипломатичних перемог. Україна зміцнить свої позиції на міжнародній арені і багато країн, які раніше стояли осторонь, почнуть підтримувати її прагнення до миру і стабільності.

Нагадаємо, раніше Олексій Кириченко прогнозував, що закінчення бомбардувань України росіянами станеться до літа 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога