RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Дракон несе їм багато радості: п'ять знаків за китайським гороскопом, яким пощастить у коханні

У китайській астрології є багато речей, пов’язаних із сумісністю, романтикою та привабливістю.

Ресурс Times Of India пише, яким знакам пощастить зустріти своє кохання у рік Дракона, який офіційно розпочнеться 10 лютого.

Читайте: Люблять стабільність і бояться змін: чотири "постійні" знаки Зодіаку

Свиня

Свині належать до знаків Зодіаку, яким найбільше щастить у всіх сферах життя, зокрема в шлюбі та коханні. Вони багато віддають, хоча інші можуть сказати, що вони опортуністи у своїх романтичних стосунках. Свині будуть дорожити своїми стосунками, матимуть міцний зв’язок і захищатимуть свій союз назавжди. Народженим під знаком Свині очікується користь від року Дракона. У 2024 році з їхнього боку буде велике бажання створити сім’ю, і вони можуть навіть подумати про це.

Люди, які вже перебувають у відданих стосунках, з більшим бажанням зроблять наступний великий крок, особливо влітку, тому що вони хочуть просунутися зі своїми улюбленими партнерами. Захоплююча історія кохання почнеться в 2024 році, коли поєднаються хлопець, народжений у рік Дракона, і жінка, народжена під знаком Свині. Їхні стосунки можуть стати однією з найвишуканіших і найпривабливіших історій кохання наступного року.

Собака

Люди, народжені під знаком Собаки, володіють вродженою харизмою, яка захоплює інших. Їм пощастило в тому, що вони можуть легко розпалити пристрасні та тривалі стосунки. Собаки, незалежно від статі, є найбажанішими партнерами в Зодіаку. Це віддані та вірні подружжя, які підтримають своїх близьких, незважаючи ні на що.

Ті, хто народився в рік Собаки, зможуть прийняти важливе рішення і одружитися в 2024 році. Їх чекає довгий і щасливий шлюб та гармонійне життя. Дракон може принести тільки хороші новини в 2024 році, тому що Собака і Дракон є двома сумісними китайськими знаками. Оскільки вони обидва добрі, віддані та розуміючі, шлюбна популяція знаку Собаки триватиме до 2024 року.

Щур

Щури - палкі коханці, які захоплюють поглядом і посмішкою. Вони вміють створювати романтичні ситуації та змушувати вас почуватися унікальними. Вони віддають перевагу любові понад усе, а також вірні та віддані своїй родині. Оскільки вони одружуються виключно на своїх споріднених душах, вони рідко розлучаються. Щури приносять удачу всім навколо, а також їм самим.

Починаючи з цього року, Щурів захищатиме Дракон, що матиме великий вплив на їхні романтичні стосунки. Одним із найкращих років для одруження є 2024 рік. Крім того, у 2024 році Великий Командор китайської астрології та знак зодіаку Щур перебувають у гармонії. Ті, хто самотні або нерішучі, ймовірно, незабаром змінять свій статус й одружаться. З 25 травня по 28 вересня ідеальна пора року для знаків Щура, щоб зв’язати себе узами шлюбу.

Дракон

Дракони не усвідомлюють, наскільки їм пощастило бути закоханими, поки вони насправді не пройдуть через це. Тоді вони розуміють, яким чудовим і насиченим може бути життя! Що стосується вибору супутника, дракони проникливі, стратегічні, терплячі та вибагливі. Однак вони часто закохуються, самі того не усвідомлюючи. Їм також пощастило, оскільки інтуїція підказує їм, хто заслуговує їхньої відданості. Деякі Дракони можуть зазнати короткочасних невдач у стосунках у свої ранні роки, але вони швидко відновлюються та виявляють здійснення своїх бажань у коханні.

Ідеальний рік для одруження Драконів – 2024. У майбутньому році буде багато пристрасті та любові. Дракону більше не доведеться рухатися по життю самому, оскільки їхні існуючі романтичні стосунки переходять на новий рівень. Він буде набагато щасливішим, оскільки поруч із ним завжди буде людина, яку він найбільше любить і хоче проводити з ним довгий час.

Мавпа

Оскільки у них такий чудовий характер, мавпам завжди щастить у стосунках. Вони привітні, сміливі, романтичні, творчі та сповнені гри. Їх харизма і енергія завойовують їм багато шанувальників і любові. Мавпам подобається відкривати нове і спілкуватися з людьми, які поділяють їхні інтереси. Але вони також регулярно міняють партнерів і їм легко стає нудно. Вони не надто замислюються про втрату кохання, оскільки думають, що завжди отримають ще одну можливість отримати це в житті. У них є надія та віра, що вони врешті-решт відкриють своє справжнє кохання.

Елемент Дерева в 2024 році надає Мавпі виразну та життєрадісну особистість, готову прийняти важливе рішення та одружитися. Основою шлюбу 2024 буде вірність і повага один до одного. Мавпи по черзі виконуватимуть обов’язки по дому і стануть чудовими батьками.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що трьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить на початку лютого.

  • Вас може зацікавити:

Настає час важливих глобальних змін: прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Кардинально змінять усе: хто за Гороскопом почне здоровий спосіб життя у 2024 році

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі