RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Перемога під сузір'ям Пегаса: астролог назвала поворотну дату і рік закінчення війни в Україні

Зупинка чи завершення війни в Україні можливе не раніше 11 березня 2026 року, коли станеться якась подія, яка означатиме перехід до мирних часів.

Про це розповіла білоруський астролог Тетяна Калініна.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Розглянувши астрологічну карту України, я побачила, що світ нарешті настане не раніше 11 березня 2026 року, коли станеться якась подія, яка позначить перехід до мирних часів. Територія України увійде до якогось великого Альянсу, який має військову основу, а також стане членом якогось Великого Союзу, який має економічну основу. Чи буде це НАТО і ЄС чи щось зовсім нове поки що сказати не можу, але такі тенденції проглядаються абсолютно чітко", - розповіла астролог.

За її словами, 25 січня 2025 року для України відбудеться зміна поганого періоду Кету на добрий період Венери. Тобто допомога від США не тільки буде - вона буде інтенсивніша і масштабніша, ніж сьогодні чи рік тому.

"До сприятливого періоду Україні доведеться пережити важкий 2024 рік. Через воєнний час, виборів в Україні може і не бути, але в бажанні Зеленського йти на другий термін я не сумніваюся. У травні 2024 року відкривається період, коли кошти для досягнення перемоги для України стануть дуже великими", - розповіла Калініна.

Астролог прогнозує переможні події з кінця листопада 2025 року до червня 2026 року. На той момент сузір'я Пегаса обіцяє перевагу в повітрі. За словами Калініної українці, які залишили батьківщину, масово повертатимуться з 2025 по 2027 роки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога