RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Справжні Музи: хто з жінок за гороскопом надихає чоловіків

Астрологи назвали жіночі зодіакальні знаки, здатні надихнути чоловіків. Вміють подарувати натхнення, допомогти стати кращими, сильнішими та успішнішими, народжені під знаками: Телець, Водолій, Рак та Лев.

Про це пише Ukr.Media.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Телець

Народжені під знаком Тельця вміють, як ніхто інший, надихати та мотивувати. При цьому нічого особливого не роблять, а залишаються собою. Цього більш, ніж достатньо. Тельці вміють слухати та чути, давати слушні поради чи конструктивну критику. Вона говоритиме правду, навіть якщо звучатиме грубо, зачіпаючи его. Однак в підсумку матиме рацію. Таким жінкам вдається зарядити на результат та надихнути.

Водолій

Водолії є жінками генераторами ідей та емоцій. Їм теж вдається надихати. Як сонце, дарують радість, ураган ідей та вражень. Заряджають емоціями, роблять життя цікавим та барвистішим. Представниці цього знаку відрізняються практичністю, адже видають геніальні ідеї для бізнесу чи теми для креативу. Здатні подивитися під іншим кутом на звичні речі.

Рак

Представниці знаку Рак відрізняються тим, що вміють надихати повноцінно. Вони володіють особливою енергетикою, адже вселяють впевненість. Якщо треба - вміють заспокоїти замість полоскання мізків з приводу чергової невдачі. У такі моменти підбадьорюють, що в результаті викликає хвилю натхнення та сили.

Лев

Як стверджують астрологи, жінка-Левиця першою стане поруч з чоловіком, якщо необхідна допомога. Також саме вона скаже: "Досить, пішли відпочивати." Або, коли щось не вдається підтримає: "Давай спробуємо, може що і вийде". Левиці завжди будуть на вашому боці, якщо трапляться неприємності. Надихають такі жінки своїм прикладом.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона.

  • Вас також може зацікавити:

Настає час важливих глобальних змін: прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Кардинально змінять усе: хто за Гороскопом почне здоровий спосіб життя у 2024 році

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі