RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Найкращий захист для військових: мольфарка пояснила як це зробити

Екстрасенс та мольфарка Олена Стеценко поділилася способами захистити українських військових від ворожих атак та снарядів.

Про це вона розповіла на Youtube-каналі Астрофеномен.

Читайте також: Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Мольфарка зазначила, що сильного оберегу, який був би панацеєю у всіх сферах, просто не існує. "Найкращий оберіг – це любов Бога. Тобто найкращий оберіг – це молитва. … молитва за воїна, це можуть бути замовлені служби у монастирях, у церквах, це побажання від щирого серця. Це робить такий енергетичний ореол, енергетичний кокон навколо воїна", – зазначила Олена.

Проте екстрасенс таки згадала про кілька атрибутів, що можуть стати в нагоді для захисту. "...можна зробити своїми руками ті ж самі янголятка. Робимо своїми руками, заряджаємо їх від щирого серця і відправляємо", – вказала вона у відео.

"Ще можна відправити воїнам захисну червону ниточку, зроблену самостійно з льону, бавовни або вовни. на ниточці повинні бути зав'язані вузлики, обпалюємо на вогні і зав’язали вузлики: для воїна, для захисниці, на міцне здоров'я, на захист від снарядів, на гармонію в стосунках і з керівництвом, на щасливий шлях додому, на перемогу…", – зауважила мольфарка, наголосивши: важливо, аби було рівно 12 вузликів на ниточці.

"... і накладена ця енергія, накладені ці побажання будуть діяти і вібрувати в енергетичному полі у цієї людини і будуть їй допомагати, захищати від негативу та вроків", – зазначила Олена наприкінці.

Нагадаємо, “Апостроф” вже розповідав, який рік закінчення війни в Україні назвала спадкова мольфарка.

  • Вас також може зацікавити:

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога

"Путін не виграє, Україна вистоїть": мольфарка з Карпат назвала дату завершення війни

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео