RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Росія планує напасти ще на три країни: астролог оцінив сили Кремля

Відомий астролог Влад Росс вважає, що Росія може піти війною на країни Балтії. Це може статися у найближчі роки

Про це він розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "Главред".

Читайте також: Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Він переконаний, що Росії це необхідно, щоб завадити наданню Україні військової та фінансової допомоги з боку Заходу, розхитати НАТО. При цьому небезпека для балтійських країн дуже велика, а війська РФ можуть захопити дві з них за лічені дні.

Астролог запевняє, що Росія вже готує план нападу на ці країни. Першою під удар може потрапити Латвія.

"Навіжена Московія дійсно хоче напасти на країни Балтії, перш за все, Латвію, щоб тим самим довести, що НАТО не заступиться за цю країну, побоїться, що призведе до розхитування Альянсу. Такі плани вже готуються, розпочати його реалізацію Росія може вже восени, коли Байден уже не буде президентом США, а новий американський президент ще не розпочне виконувати свої обов'язки", – прогнозує він.

Такий розвиток подій може статися у 2024-му або у 2025 році.

"Найімовірніше, Росії не вдасться провернути все це навесні або влітку 2024-го, тому що на території європейських країн у цей час відбуватимуться масштабні навчання НАТО. А от у листопаді-грудні навчання закінчаться, і тоді найбільша ймовірність, що РФ зможе взяти Ригу, Таллінн, Вільнюс. Литва більш захищена, а от Латвію та Естонію Росія може взяти за пару днів", – прогнозує він.

Він наголосив, що РФ хоче зробити гібридний захід у країни Балтії, відрізати їх через Сувальський коридор, чим продемонструє "неефективність НАТО". А після цього захопити Україну, тому що, якщо НАТО не битиметься за країни Балтії, вже ніхто не даватиме зброю і допомогу Україні".

Військового зіткнення між Росією та Північноатлантичним альянсом не уникнути, проте українська армія може зруйнувати плани Москви, додав Влад Росс.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Росія і Україна сядуть за стіл перемовин: астролог озвучив прогноз щодо війни

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні