RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Зустрінуть справжнє кохання: у березні-квітні чотири знаки Зодіаку позбавляться самотності

Астрологи стверджують, що чотири зодіакальні сузір'я навесні 2024 року зустрінуть кохання усього життя. У списку щасливчиків: Телець, Лев, Діва та Терези.

Про це повідомляє Knowinsiders.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Телець

Астрологи прогнозують, що особисте життя Тельців зміниться з березня чи з квітня 2024 року. Вони будуть сповнені життєвих сил. Загалом рік для Тельців буде спокійним, однак це не означає, що стосунки стануть нудними. Подружні пари Тельців житимуть щасливим, повноцінним життям без сварок і гніву. Це відмінний час для цього знаку зодіаку, щоб підготуватися до нового члена сім'ї. Самотніх Тельців може втішити те, що їхній майбутній коханий вже поруч. Неважливо - чи він належатиме до нинішньої групи друзів чи були знайомі раніше, їхні особистості дуже схожі. Тельцям радять регулярно відвідувати зустрічі, групові зустрічі чи соціальні заходи, які відповідають їхньому знаку зодіаку.

Лев

Якщо ви боїтеся, що минулий рік приніс занадто багато нещасних любовних проблем, можна тішитись тим, що березень або квітень 2024 року буде інакшим. Багато людей будуть прагнути до самотніх Левів, щоб знайти партнера, чия особистість, переконання та спосіб життя сумісні з їхніми власними. Поява цієї людини може викликати сильну вібрацію в "тендітних" серцях Левів, що може призвести до швидкого шлюбу. Між тим, одружені Леви можуть зіткнутися з деякими труднощами. Однак це будуть дрібні конфлікти, які легко вирішаться.

Діва

З березня або квітня 2024 року Дівам може пощастити в коханні. Однак цей знак зодіаку повинен залишатися обережним, оскільки неможливо судити про особистості інших лише на основі їхнього зовнішнього вигляду. Зокрема, початок квітня - це час, коли Діва може почати нові стосунки або знайти сумісного партнера.Одруженим Дівам слід планувати романтичні заходи для своїх партнерів, наприклад, особливий подарунок або коротку подорож. Крім того, з середини травня до середини червня Діви будуть вітати різні соціальні відносини і можуть дещо "забути", що у них все ще є романтичний партнер. Цей знак зодіаку повинен продемонструвати іншій людині, що його почуття нескінченні та незмінні.

Терези

Терези делікатні, вправні та комунікабельні, тому їх часто асоціюють із персиковою удачею. У результаті березень або квітень 2024 року, за прогнозами, стануть ідеальним часом для Терезів, щоб почати нові стосунки. Завдяки освітленню Юпітера цей знак зодіаку може зустрітися з коханими в будь-який час і будь-де. Навіть бездіяльність може призвести до блискучого любовного життя. Щоб мати солодку та романтичну історію кохання в новому році, Терези мають відкрити своє серце та дозволити вплив почуттів інших. Крім того, цьому знаку зодіаку слід уникати імпульсивних дій у коханні, тому що це швидко минає. Терези, зокрема, повинні відмовитися від усіх позашлюбних стосунків і присвятити себе своєму нинішньому коханому, щоб відчути по-справжньому себе коханими.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку