RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Повня 24 лютого принесе щастя: для трьох знаків Зодіаку розпочнеться біла смуга

Повня 24 лютого обіцяє бути значущою астрологічним подією. Особливо актуально це для представників знаку Козеріг, Риби та Діва. Для цих трьох знаків Зодіаку повний місяць є сприятливим, знаменуючи собою початок радісної глави. Оскільки цього дня Місяць досягає свого зеніту, його світлова енергія наповнює ці знаки відчуттям оновлення та бадьорості.

Цей період започаткує "білу смугу" у їхньому житті, принісши з собою нові можливості, щастя та благополуччя.

Далі "Апостроф" розкаже, що можуть очікувати ці знаки Зодіаку.

Читайте також: Який місяць 2024 року стане найщасливішим: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Козеріг

Для Козерогів ця повня стане символом визнання їхніх зусиль та досягнень. Ви можете очікувати успіх у кар'єрі або отримання винагороди за вашу працю. Це також ідеальний час для встановлення нових професійних цілей. Емоційна підтримка з боку близьких допоможе вам відчути себе щасливішими та більш задоволеними життям.

Під яскравим сяйвом повного місяця ваша добре зароблена репутація отримує можливість засяяти яскравіше, пропонуючи місце для демонстрації вашого справжнього потенціалу.

Ця місячна фаза служить каталізатором, спонукаючи вас зміцнити свій імідж та авторитет. Скористайтеся цим днем, оскільки він лежить перед вами, як полотно, готовий для вашого майстерного мазка.

Риби

Риби відчують позитивний вплив цієї повні у сфері особистісного розвитку. Ця фаза Повного Місяця, швидше за все, принесе зміни в різних аспектах вашого життя, особливо в сфері стосунків, будь то романтичні, платонічні чи професійні.

Ви можете очікувати гармонії в особистому житті та нових початків у відносинах. Цей період також сприятливий для занять творчістю та духовними практиками, які допоможуть вам краще зрозуміти себе та власні бажання. Виклики, які довгий час кидали тінь на ваші дні, ось-ось розсіються, відкриваючи нові та творчі рішення.

Ця місячна фаза подарує вам свіжий погляд на складні ситуації, які раніше здавались страшними та нездоланними. Ви на порозі значного просування до своїх цілей, і місячна енергія допоможе вам у цьому.

Діва

Діва, прийдешній повний місяць проливає світло на динаміку ваших стосунків, вносячи ясність до ситуації. Коли ви рухаєтеся своїм шляхом, небесні енергії допоможуть вам гармонізувати інтелект з емоціями.

Це також час, коли ваша увага до деталей та аналітичні здібності принесуть вам особливу вигоду. Відносини з колегами та близькими стануть гармонійнішими, допомагаючи створити позитивну атмосферу навколо вас.

Варто також не забувати про себе. Ця місячна фаза є вашою підказкою, щоб переглянути не тільки те, як ви підтримуєте інших, але й те, як ви поважаєте власні потреби. Пам’ятайте, що турбота про себе – це не егоїзм, а корисна звичка. Зараз час розставити пріоритети, переконавшись, що ви не забули про себе.

Раніше ми також розповідали про те, коли у 2024 році будуть сонячні та місячні затемнення.

  • Вас також може зацікавити:

Гороскоп Таро для Овнів на 2024 рік: що віщують карти у сферах кохання, грошей та роботи

"Магічна" дата 24.02.2024: що варто зробити і як залучити удачу

Дати для весілля в 2024 році: як обрати найкращий день