RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Щодня - понеділок 13-те: астрологи назвали найгірший місяць 2024 року для знаків Зодіаку

У 2024 році знаки Зодіаку чекають позитивні події та нові звершення, проте у кожного буде й своя "чорна смуга" з перешкодами та новими викликами.

Який місяць у році буде найгіршим для кожного із знаків, розповіли астрологи.

Читайте також: Розбагатіють і отримають все, про що мріяли: рік Дракона принесе процвітання чотирьом знакам

Овен

Вересень - найгірший місяць

У 2024 році прагнення Овна до самопізнання буде виконано. Але удача Овна закінчується на початку сезону Діви. Все може бути під загрозою з вересня. Оскільки в цей час накопичується так багато тривог і напруги, Овен може відчувати, що з цим занадто важко впоратися.

Телець

Червень - найгірший місяць

Тельцю потрібна стабільність, а це число символізує силу і легковажність, які не задовольнять цю потребу. У житті та кар’єрі Тельця буде багато тиску та стресу.

Близнюки

Січень буде найгіршим місяцем

Період між весною і літом ідеально підходить для людей, народжених під цим знаком. Але занепокоєння та схильність до надмірного обмірковування речей затьмарять вільний дух Близнюків у січні. Цього місяця Близнюки будуть більш важкими і депресивними, ніж зазвичай.

Рак

Травень - найгірший місяць

Травень принесе Ракам випробування, коли справа стосується кохання. Уникайте будь-яких кроків, незалежно від того, зустрічаєтеся ви чи ні, оскільки Рак схильний стикатися з багатьма непорозуміннями.

Лев

Липень - найгірший місяць

Ретроградний Меркурій може створити хаос, тому цього місяця Леву буде важко проявити терпіння. За цей час становище може погіршитися.

Діва

Серпень - найгірший місяць

Серпень буде досить неорганізованим, тому що жоден із планів Діви не піде так, як очікувалося. Незважаючи на всі зусилля, Діва почуватимуться розчарованими.

Терези

Серпень - найгірший місяць

Цього місяця у Терезів буде поганий настрій, що призведе до дискомфорту та перепадів настрою. Терези марно шукають вирішення своїх внутрішніх конфліктів.

Скорпіон

Липень - найгірший місяць

Скорпіон прагне гармонії тільки з тими, хто поруч. Але в липні буде багато драми. Ніколи не дозволяйте комусь змусити вас почуватися погано або дратувати вас. Навіть віддані партнерства можуть бути підштовхнуті до розриву.

Стрілець

Жовтень - найгірший місяць

Стрільці ненавидять перебування в одному місці протягом тривалого періоду часу, тому що вони бояться розвитку клаустрофобії. Це неприємне відчуття збентежить Стрільців у жовтні. Стрільцям потрібно лише терпляче дочекатися закінчення цієї фази.

Козеріг

Липень - найгірший місяць

Якщо Козеріг не зробить крок назад, липень змусить їх почуватися виснаженими. Якщо ви залишатиметеся непохитними та дотримуватиметеся своїх цілей, Козеріг подолає цей складний місяць.

Водолій

Липень - найгірший місяць.

Водоліям доведеться вирішувати складні проблеми в особистому житті. Цього місяця найкраща стратегія — бути щирим і пам’ятати про свої почуття.

Риби

Жовтень - найгірший місяць

Рибам буде важко стримувати свою пристрасть під час нестримного жовтневого вихора місяця. Вони будуть намагатися зберегти оптимістичний погляд і іноді навіть почуваються трохи розгубленими. Тому встановіть межі та наберіться терпіння.

Раніше ми розповідали, кому за гороскопом пощастить навесні 2024 року.

Вас може зацікавити:

Їм важко досягти успіху: знаки Зодіаку з найнижчим рівнем дисципліни

Пускають все напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються