RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Магічна дата 29 лютого: який унікальний шанс отримають в цей день знаки Зодіаку

29 лютого - особливий день, в який є шанс змінити життя, заручившись підтримкую зірок.

Що віщують зірки кожному із знаків Зодіаку, розповіли астрологи.

Читайте також: Розбагатіють і отримають все, про що мріяли: рік Дракона принесе процвітання чотирьом знакам

Овен

Дослухайтеся до своїх інстинктів сьогодні. Ви часто приймаєте рішення спонтанно. Переконайтеся, що ви рухаєтесь у правильному напрямку, прислухаючись до своєї інтуїції.

Телець

Скажи "так" сьогодні. Якщо ви залишатиметеся у своїй зоні комфорту, високосний день мине як будь-який інший день. Натомість скажіть "так" новим великим і малим можливостям. Ви ніколи не знаєте, що хорошого з цього вийде, поки не приймете.

Близнюки

Поговоріть сьогодні з якомога більшою кількістю людей. Спробуйте знайти особливий зв’язок з усіма, навіть якщо вони зазвичай не є кимось, з ким ви могли б подружитися. Можливо, ви просто зустрінете когось, хто зможе залучити вас до наступної великої пригоди.

Рак

Скажіть "ні" тому, що ви не хочете робити сьогодні. Не заповнюйте цей додатковий день зобов’язаннями, які вас виснажують. Натомість робіть щось для себе.

Лев

Зробіть щось сміливе сьогодні. Що б ви не хотіли зробити останнім часом, але все ще не набрались сміливості, зараз настав ваш момент. І якщо ви можете запросити своїх друзів приєднатися до вас, це ще більше щастя.

Діва

Вийдіть зі своєї рутини сьогодні. Що б ви не робили в звичайний день, пропустять це. Не слідуйте встановленому шляху, а натомість зовсім зійдіть з нього. Зрештою, це твій зайвий день – було б шкода витрачати його на буденність.

Терези

Поширюйте любов, коли справа доходить до партнера та вашого кола спілкування. Коли ви виявляєте вдячність іншим, ця позитивна енергія повернеться до вас у формі незвичайної удачі.

Скорпіон

Будьте вразливим сьогодні. Покажіть своїм друзям, що ви насправді відчуваєте, скажіть комусь, що вам потрібна допомога, або відверто посміхніться. Знизьте пильність, щоб енергія щастя знайшла вас.

Стрілець

Відвідайте свою родину. Навіть якщо ви не можете приїхати до них особисто, дзвінок може мати велике значення. Ви ніколи не знаєте, яка удача може прийти від відновлення зв’язку з тими, кого ви любите.

Козеріг

Скористайтеся власною порадою сьогодні. Ви чудово вмієте давати поради рідним і друзям, але рідко користуєтеся своїми. Кожного разу, коли ви починаєте приймати неправильне рішення, запитайте себе: "Чи заохотив би я свого друга до цього?"

Водолій

Сьогодні відведіть увагу від себе. Натомість шукайте способи допомогти людям, які її потребують більше. Допоможіть своїй родині, друзям і громаді. І, оскільки сьогодні карма настільки сильна, позитивна енергія повернеться до вас.

Риби

Слухайтеся свого серця сьогодні. Куди це вас веде? Як ваш пульс впливає на ваші сьогоднішні рішення? Вибирайте шлях, який зацікавить вас можливостями та новим цікавим майбутнім, до якого він вас приведе.

Раніше ми розповідали, кому по гороскопу пощастить навесні 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Їм важко досягти успіху: знаки Зодіаку з найнижчим рівнем дисципліни

Пускають усі напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються