RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Не люблять і не цінують себе: хто за гороскопом найбільш невпевнений в собі

Астрологи розповіли, які по гороскопу найбільш невпевнені у собі зодіакальні знаки. У списку тих, хто не любить себе і має низку емоційних та психологічних проблем: Раки, Діви, Терези, Риби.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Читайте також: Сюрпризи весни: три знаки Зодіаку у березні отримають "привіт" з минулого

Рак

За словами астрологів, народжені під знаком Рак - наділені емоційною глибиною та співчуттям до інших. З іншого боку - така чутливість може зробити їх невпевненими та самокритичними. Раки схильні емоційно прив'язуватися до інших. Часто піклування про інших досягається за рахунок нехтування власними потребами, а також любов'ю до себе.

Діва

Представники цього знаку за своєю природою є перфекціоністами. Вони мають постійну потребу у вдосконаленні. Саме прагнення до досконалості може призвести їх посиленої критики до себе. Цей знак часто встановлює собі нереально високий стандарт. Це може давати відчуття неадекватності та невпевненості.

Терези

Терези за своєю природою прагнуть до гармонії та рівноваги. Проте їхня невпевненість може виникати з бажання догодити іншим, часто за рахунок власного щастя. Вони глибоко вірять, що гідні любові та прийняття, і часто дуже залежать від думки інших про них. Це може підірвати впевненість.

Риби

Народжені під цим знаком - надзвичайно інтуїтивні та чутливі. Саме це робить вкрай уразливими до різноманітних емоційних потрясінь. Вони схильні поринати у світ фантазій, що може віддалити від реальності. Це може сформувати невпевненість в собі та низьку самооцінку.

Раніше ми розповідали, кому по гороскопу пощастить навесні 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Їм важко досягти успіху: знаки Зодіаку з найнижчим рівнем дисципліни

Пускають усі напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються