RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Наближається коридор затемнень: чим небезпечний період і як уникнути ударів долі

Коридором затемнень називають період, коли відбуваються два або більше астрономічних затемнення (сонячні або місячні) протягом короткого проміжку часу. В астрології вважається, що такі періоди можуть спричиняти певні випробування або "удари долі", впливаючи на особисте життя, емоційний стан, а також на події в світі загалом.

Тому далі "Апостроф" розкаже, чим саме небезпечний цей період та як мінімізувати негативний вплив явища.

Читайте також: Таким ви космос ще не бачили: з'явилися вражаючі повноколірні фото

Весняний коридор затемнень

Нормальна кількість коридорів затемнень лежить в діапазоні 2-4, проте бувають ситуації, коли їх значно більше. Проте у 2024 році буде всього два коридори затемнень, обидва з яких відбудуться на вісі Овен-Терези.

Весняний період затемнень розпочнеться 25 березня і буде мати характеристики, описані астрологом Енні Хіз: коридор почнеться з напівтіньового місячного затемнення в знаку Терезів, де Місяць буде прихований в тіні Землі на 95,5%. Цей період закінчиться повним сонячним затемненням в знаку Овна, тоді Місяць на 4,5 хвилини повністю перекриє Сонце. При цьому Місяць і Сонце опиняться у прямій опозиції один до одного.

Місячне затемнення зможуть спостерігати населення Західної Європи, Північної і Південної Америки, Австралії, північно-східної частини Азії, Африки, а також у районах Тихого і Атлантичного океанів, Арктики та Антарктики. Тоді як в Західній Європі воно з'явиться у вигляді часткового затемнення, створюючи ефект затемнених сутінків.

Національне управління з аеронавтики та космічних досліджень зауважує, що це буде останнє повне сонячне затемнення до 2044 року, яке можна буде спостерігати у США.

Астрологічний вплив

Місячне затемнення найбільше вплине на Овнів і Терезів, що народилися з 23 по 30 число у березні та вересні відповідно, а також на Раків та Козерогів, що народилися з 23 по 30 число у червні та грудні.

Сонячне затемнення матиме вплив на людей цих же знаків зодіаку, що були народжені з 1 по 13 квітня, жовтня, липня та січня. Також цей період буде мати особливе значення для відносин і цінностей кохання, особливо виявляючи та зупиняючи зв'язки, засновані на обмані та маніпуляціях. Великому ризику піддані пари, де присутні ревнощі, заздрість та моральне придушення один одного.

Загальний вплив коридору затемнень

Він може вплинути на такі життєві аспекти:

  • Емоційна нестабільність: Затемнення можуть спричиняти емоційні коливання, підвищену тривожність та невизначеність.
  • Різкі зміни: часто цей період може принести несподівані зміни в особистому житті, кар'єрі чи відносинах.
  • Випробування: можуть виникнути складні ситуації, які вимагають важливих рішень або прямо вказують на потребу змін.

Як уникнути ударів долі?

Головними рекомендаціями в цей час будуть наступні:

  • Зберігати спокій: намагайтеся не піддаватися паніці чи емоційним сплескам. Важливо зберігати спокій та рівновагу, особливо в критичні моменти.
  • Адаптивність: будьте готові адаптуватися до нових обставин. Гнучкість думки та готовність до змін можуть допомогти пережити складні періоди легше.
  • Рефлексія: використовуйте цей час для самоаналізу та рефлексії. Подумайте про свої цілі, бажання та потреби. Можливо, саме зараз настав час для змін.
  • Планування: намагайтеся уникати прийняття спонтанних важливих рішень. Плануйте важливі кроки та дії, ретельно зважуючи всі "за" та "проти".
  • Підтримка: отримуйте підтримку від близьких людей або звертайтеся за професійною допомогою, якщо відчуваєте, що самостійно впоратися складно.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як вплине на Україну і українців місячне затемнення 25 березня.

  • Вас також може зацікавити:

Небезпечні дні у березні: коли очікуються найсильніші магнітні бурі

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання

Невдачі будуть переслідувати по п’ятах: березень-2024 для трьох знаків Зодіаку стане "чорною смугою"