RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Скоро з'являться знаки на небі і землі: у карпатського мольфара знайшли видіння про завершення війни

Вже найближчого місяця світ побачить знакові зміни, які стануть початком шляху до завершення війни Росії проти України.

Про це заявив мольфар Мирон.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"В першій частині мого видіння тіні зібрались над однією з областей країни агресора - областю, що довго живила себе коштом інших, несучи війну та розбрат у серця своїх сусідів. Але прийшов час, коли природа вирішила зажадати відплати і за давні гріхи відкриваючи порожнечу, яка скоро заповниться голодом та руйнуваннями”, - розповів Мирон.

За його словами, ця область колись родюча та багата зіткнеться з низкою природних катаклізмів та соціальних потрясінь.

"Люди, що колись вірили в обіцянки лідерів, зрозуміють, що були лише пішаками в чужій грі. Але серед цього хаосу з'явиться і проблиск Надії. Деякі особливі люди, серця яких не були охоплені темрявою, почнуть шукати шляхи виходу згуртовуючи навколо себе інших у пошуках правди та відновлення”, - сказав мольфар.

Він переконаний, що це стане початком великої зміни, першим кроком до відновлення справедливості та балансу.

"У другій частині мого бачення серед ночі та тиші з'явилися знаки на небі та на землі, що передвіщають перемогу України. Першим знаком стала поява рідкісної квітки, яка не цвіла століттями, в самому серці Карпат. Ця квітка, відома своєю незламною силою та красою." , як символ непереможності українського народу.Другий знак був у небі, де зірки утворили візерунок нагадуючий тризуб, герб України.Це космічне послання вказує на те, що Всесвіт сам стоїть на боці Правди та справедливості. за свободу та правду стане свідком Перемоги ”, - запевнив Мирон.

За його словами, з'явиться поворот, що змінить хід конфлікту - цей поворот прийде не тільки завдяки мужності та звитязі наших захисників, а й через знаки природи, які стануть на бік справедливості.

"В третій частині мого видіння було відкрито мені майбутнє найближчого місяця - періоду що стане вирішальним у боротьбі за нашу свободу та незалежність. я побачив що в цей час відбудуться події які значно похитнуть позиції країни-агресора, принесуть розбрат та невизначеність у її лави. Щільний туман зійде на поле бою ставши вісником переміни, замаскувавши рухи наших воїнів і дозволивши їм здійснити невидимий маневр який виявиться вирішальним. Найближчий місяць стане переломним моментом, який відкриє шлях до майбутніх перемог. Наша країна активно готується накопичуючи ресурси та сили для цієї ключової битви", - заявив Мирон.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога