RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ворог тікатиме і завдасть останнього удару: священник Богдан побачив, якою буде перемога України

Росіян чекає поразка у війні з Україною, сили ворога почнуть втрачали свою міць під тиском не лише військової хоробрості ЗСУ, але й через масштабне об'єднання віри народу. Проте до настання перемоги столиця України та її мешканці зіткнуться з серйозним випробуванням: ворог у розпачі від невдач спробує завдати останнього удару, спрямованого проти духовного та культурного серця України.

Такі видіння побачив український священник Богдан.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео

Перше, що відкрилося йому - невблаганна поразка агресора у війні: сили ворога втрачатимуть свою міць під тиском не лише військової хоробрості і стратегічної мудрості українського командування та Збройних Сил України, але й через масштабне об'єднання віри народу.

Священник Богдан розповідає, що кожен несправедливий удар агресора обернеться проти нього самого, мов лезо, спрямоване власними руками проти себе.

"У минулі місяці країну очікували непрості часи - моменти сумнівів та тимчасове зменшення допомоги ззовні, але саме через ці іспити віра народу у свою перемогу ставала лише сильнішою, бо кожна невдача, кожен отриманий біль лише згуртовув українців, ведучи їх до невідворотного розуміння, що після ночі завжди настає світанок", - зазначає священник.

Видіння священика також розкрило, що вирішальним стане не лише військовий опір: ключові події на фронті, зокрема, стратегічні та мудрі рішення командування призведуть до низки перемог, які стануть поворотними моментами в боротьбі.

Священик Богдан побачив, що країна-агресор зіткнеться з розвалом власних надій та планів, і це стане покаранням від вищих сил за її дії.

Також священик розповів, що бачив у своєму видінні якусь подію, що була схожа на яскравий спалах світла. На його думку, це символізує вирішальний бій, де завдяки несподіваним стратегічним рішенням українського командування та нескореному духу бійців ворог зазнає величезних втрат і буде змушений відступити з ключових позицій.

У своїх видіннях священник також побачив, що перед перемогою столиця України та її мешканці зіткнуться з серйозним випробуванням. Він бачив, як ворог у розпачі від невдач спробує завдати останнього удару, спрямованого проти духовного та культурного серця України. Це буде час, коли кожен українець мусить згуртуватись, як ніколи раніше, підтримуючи один одного і захищаючи свою історію, свою віру, свою ідентичність. Але це випробування хоч і важке буде, але не зломить волю народу, а навпаки стане каталізатором для об'єднання усіх українців навколо спільної мети - звільнення та відродження своєї країни.


Нагадаємо, раніше українська провидиця попередила про важливий час.

  • Вас також може зацікавити:

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Буде вогник, що виведе з темряви: у старця з Грузії знайшли пророцтво для України

Карпатські мольфари розповіли, коли закінчиться війна в Україні: нові пророцтва