RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Венера переходить у войовничий знак Овна: що це принесе кожному знаку Зодіаку

Перехід Венери через войовничий Овен, який відбудеться з 5 по 28 квітня, віщує період глибоких змін, які торкнуться кожного аспекту нашого життя від стосунків до професійної діяльності.

Що очікує кожен із знаків Зодіаку в цей період, розповіли астрологи.

Читайте також: Овни отримають успіх, а Леви будуть обережними: гороскоп Таро з 1 по 7 квітня

Овен

Під час транзиту Венери в Овні настав момент щастя та благополуччя. Побалуйте себе та скористайтеся можливістю заглибитися у свої бажання. Цей час наповнить ваше життя хвилюванням і навіть може розпалити нові романтичні інтереси. Однак дуже важливо зробити паузу і подумати, перш ніж наважитися щось зробити.

Телець

Коли Венера проходить через Овна, узгодження ваших дій із фундаментальними переконаннями є більш важливим, ніж будь-коли. Подумайте про те, щоб насолодитися красою природи за допомогою регулярних прогулянок. Для самотнього Тельця тяжіння може відбутися до людини, яка втілює впевненість і незалежність. Люди, які перебувають у стосунках, можуть прагнути більше особистого простору.

Близнюки

Для Близнюків цей транзит зосереджений на стосунках і мистецтві спілкування. Це чудовий час, щоб визначити та вдосконалити будь-які сфери ваших комунікативних навичок, які потребують вдосконалення. Намагайтеся підтримувати взаємодію з близькими. Будьте уважні, щоб не приймати поспішних рішень, про які пізніше можете пошкодувати.

Рак

Раки можуть опинитися на порозі значної особистої еволюції, особливо в сферах стосунків і самооцінки. Цей період є запрошенням протистояти будь-яким прихованим страхам і невпевненості, сприяючи подорожі до впевненості в собі. Навіть тим, хто вже є партнерами, пам’ятайте: стосунки – це динамічні сутності, які ростуть разом з нами.

Лев

Для Левів вогняна енергія Овна дарує додаткову порцію впевненості. Це золотий період, сповнений впевненості в собі, віри у свої можливості та невпинного прагнення до успіху в усіх починаннях. Скориставшись цим припливом сміливості, ви більше схильні до ризику та дослідження незвіданих територій.

Діва

Дів можеть відвідати роздуми про колишні стосунки. Однак дуже важливо закріпитися в сьогоденні і не піддаватися впливу минулого. Цей період також вимагає самоаналізу. Присвятіть час, щоб налаштуватися на свої емоції, шукаючи ясності у своїх найпотаємніших почуттях.

Терези

У вас виникне бажання самостійності та пригод. Ви можете помітити, що прагнете досліджувати нові горизонти або вирішувати нові виклики, зосереджуючись на своїх амбіціях і бажаннях. Це сприятливий час, щоб утвердити свою індивідуальність і прийняти свої переконання з впевненістю. Спілкування є ключовим, особливо з вашим партнером — переконайтеся, що ваші спільні цілі узгоджуються з вашими прагненнями.

Скорпіон

У вас загостриться почуття власної гідності та ревнощів. Усвідомлення цих потенційних перешкод дозволяє конструктивно підійти до їх подолання, можливо, сигналізуючи про необхідність переглянути свій стиль спілкування. Незалежно від того, самотні ви чи віддані, протистояння своїм внутрішнім страхам може привести до кращого розуміння себе.

Стрілець

Зараз чудовий час для спілкування, організації зустрічей і прояву дипломатичної майстерності. Ваша притаманна чарівність і привітність посиляться. Прийміть цей період, щоб спілкуватися з іншими та насолоджуватися перевагами вашої природної харизми.

Козеріг

Для Козерогів цей у цей період можуть активізуватися романтичні стосунки, які змусять партнерів здаватися більш вимогливими, тоді як неодружені можуть привернути увагу людей, наповнених життєвою силою. Однак ця астрологічна фаза також може підвищити потенціал конфліктів. Цей період спонукає вас прийняти сміливу позицію в сердечних справах.

Водолій

Це найкращий час для самопізнання, втілення пристрастей і життєвих пригод. Скористайтеся цим періодом, щоб інвестувати у свій розвиток, досліджуючи нові шляхи, які резонують з вашою душею. Це ідеальний період, щоб переглянути свій шлях і насолодитися процесом становлення.

Риби

Для вас відкриті двері до нових романтичних починань, обіцяючи збагачуючі зв’язки. Тим часом ті, хто перебуває у партнерстві, можуть відчути, що їхні зв’язки наповнені новою пристрастю. Скористайтеся цим періодом, заглиблюючись у свої творчі ідеї та виражаючи себе новими способами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як ретроградний Меркурій позначиться на знаках Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Справжні філософи: які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших

Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку будуть купатись у грошах і коханні

Час щастя і нових звершень: з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни