RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ретроградний Меркурій у квітні переверне життя чотирьох знаків Зодіаку: кому готуватися до змін

Період ретроградного Меркурія, який розпочався 1 квітня та триватиме до 25, суттєво вплине на життя чотирьох знаків Зодіаку - це стосується Овнів, Близнюків, Дів та Терезів.

Про це повідомляє "Spiritualify".

Овен

Цей період може бути початком невдач чи подій, що вплинуть на ваше самосприйняття. Важливо уникати надмірного самоаналізу, оскільки це може привезти до ще більшої плутанини в голові. При цьому, не варто забувати про власну інтуїцію – саме вона стане вашим "найкращим другом" на період ретроградного Меркурія.

Близнюки

Період ретроградного Меркурія сприятливий для роздумів про дружбу, соціальні зв'язки та давні мрії. Не варто ідеалізувати себе, оскільки це може вплинути на стосунки з оточенням. Ймовірно, відбудеться деяке гальмування у досягненні цілей, проте варто задуматися, чи справді ви цього хочете, чи можливо варто переглянути свої амбіції.

Читайте також: Почався період ретроградного Меркурію: чим він небезпечний і до чого готуватися

Діва

Зірки радять Дівам розглянути сфери емоційних зв'язків та фінансових питань. Це період самопізнання, що стимулює вас стикнутися з минулим та розв'язати давні проблеми та невирішені конфлікти. Це найкращий момент для розкриття та перегляду цінностей та мотивацій, що керують вашими глибокими зобов'язаннями.

Терези

Для Терезів період ретроградного Меркурія стане часом глибокої трансформації, наповнений інтенсивними змінами. Особливо це стосується сфери особистих стосунків. Може бути чимало напруги та протирічь, що впливають на ваші взаємодії, спонукаючи вас до переосмислення минулих і поточних зв’язків. Очевидним є одне: трансформація неминуча і вона спонукатиме вас переглянути ваші зв’язки та, відповідно, власне самопочуття.

Раніше ми писали, чи справді такий страшний ретроградний Меркурій.

  • Вас може зацікавити:

Квітень буде щедрим на гроші: ретроградний Меркурій принесе удачу двом знакам Зодіаку

Коридор затемнень принесе доленосні зміни шести знакам Зодіаку

Минуле постукає в двері: кому зі знаків Зодіаку доля дасть другий шанс у квітні