RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Вищі сили вас оберігають: мольфар назвав архангелів для кожного знаку Зодіаку

Вони захищають нас, направляють і дають нам силу для подолання труднощів. Відомий український мольфар Макс Гордєєв розкрив імена архангелів, які захищають представників кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє ТСН.

Знання свого небесного захисника може допомогти нам краще зрозуміти себе, свої сильні та слабкі сторони. Звертайтеся до свого архангела за допомогою та підтримкою, і ви відчуєте його присутність у своєму житті.

Овен - Архангел Михаїл

Архангел Михаїл, наділяє Овна силою, рішучістю та цілеспрямованістю. Він підтримує їх у будь-яких починаннях, даруючи непереможність. Незрима присутність Михайла вселяє в Овнів впевненість у своїх силах, допомагаючи їм долати перешкоди та добиватися перших позицій у всіх сферах життя.

Читайте також: Тріумф у кар’єрі і любовні пригоди: квітень переверне життя цих трьох знаків Зодіаку

Телець - Архангел Ананьєл

Ананьєл – втілення доброти, терпимості та ніжності. Він опікується Тельцями, наділяючи їх мудрістю та милосердям. Його заступництво дарує цьому знаку здатність піклуватися про інших і знаходити радість у повсякденних дрібницях. Під впливом Ананьєла Тельці мають внутрішню гармонію, стійкість духу і вміння цінувати життя у всіх його проявах.

Близнюки - Архангел Рафаїл

Рафаїл, як вісник Бога, має дар зцілення та передбачення. Він дарує Близнюкам силу слова та мудрість. Під його заступництвом Близнюки розкривають свої таланти у навчанні, спілкуванні та пізнанні світу. Енергія Рафаїла стимулює їхній інтелект і дарує їм неабиякі здібності.

Рак - Архангел Гавриїл

Джерело захисту та безмежного кохання. Його заступництво розкриває в Раках доброту, відданість та емоційну чутливість. Сяйво Гавриїла огортає цей знак Зодіаку любов'ю та гармонією, якою вони діляться зі своїми близькими.

Лев - Архангел Аріель

Аріель приносить Левам силу розуму, величі та непохитність духу. Під його захистом Леви виявляють рішучість, цілеспрямованість та лідерські якості, що дозволяє їм досягати бажаного. Енергія Аріеля наділяє Львів талантами та допомагає реалізовувати їх через яскраве самовираження.

Діва - Архангел Метатрон

Архангел Метатрон – величний захисник. Він має глибоку мудрість і розуміння космічних законів. Під його заступництвом Діви набувають аналітичних здібностей, потягу до знань та вміння систематизувати інформацію. Метатрон допомагає Дівам розкрити їхній духовний потенціал.

Терези - Архангел Анаель

Анаель, ангел пророцтв, дарує Терезам інтуїцію і здатність передбачати майбутнє. Він допомагає Терезам зрозуміти суть речей і приймати мудрі рішення. Під його заступництвом Терези стають дипломатичнішими, співчутливішими та вміють знаходити гармонію в будь-яких відносинах.

Скорпіон - Архангел Самаель

Самаель, заступник душ, допомагає Скорпіонам долати труднощі та трансформації. Він захищає їх від негативу та спрямовує до духовного пробудження. Під його впливом Скорпіони розвивають інтуїцію, цілеспрямованість та здатність відпускати минуле.

Стрілець - Архангел Ганаель

Ганаель, ангел долі, підтримує Стрільців на їхньому життєвому шляху. Він допомагає їм просуватися до мети, незважаючи на перешкоди. Під його заступництвом Стрільці отримують оптимізм, віру в себе і любов до подорожей і пригод.

Козеріг - Архангел Касіель

Касіель, ангел переходу, супроводжує Козерогів у періоди змін та розвитку. Він допомагає їм долати труднощі та дає сили для подолання перешкод. Під його впливом Козероги стають більш відповідальними, цілеспрямованими та дисциплінованими.

Водолій - Архангел Уріель

Уріель, ангел свободи та просвітлення, наставляє Водоліїв на їхньому унікальному життєвому шляху. Він допомагає їм мислити нестандартно і слідувати своєму призначенню. Під його заступництвом Водолії мають незалежність, відкритість нового і здатність змінюватися. Підтримує їх у прагненні до знань та пошуків істини.

Риби - Архангел Гавриїл

Ангел гармонії та рівноваги, підтримує Риб у їхній емоційній чутливості. Він допомагає їм знаходити мир та спокій у душі. Під впливом Гавриїла Риби стають більш інтуїтивними, співчутливими та чуйними. Енергія Гаврила спрямовує Риб на шляху духовного зростання та внутрішнього розвитку.

Раніше ми також розповідали про те, що мольфар назвав імена чотирьох жінок, яким неможливо наврочити

  • Вас також може зацікавити :

Україна зможе забрати усе своє: відомий мольфар дав прогноз закінчення війни і згадав Путіна

Карпатські мольфари розповіли, коли закінчиться війна в Україні: нові пророцтва

"Україна буде Україною": мольфар Довбуш розповів, коли і як закінчиться війна