RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Матері не плакатимуть за синами: старець Зосим чітко побачив, коли в Україні настане мир

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій".

Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube.

Читайте також: Ворог отримає важке покарання: старець пролив світло на кінець війни в Україні

Як зазначав старець, українські воїни будуть об’єднані не лише спільною зброєю, а й непохитною вірою в свою рідну землю. А Україна буде, немов Фенікс, якого не зламати.

"Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів, що думали тебе зламати, перемагаєш", – йшлося в пророцтві.

Відповідно до передбачення, у середині чи наприкінці поточного року Україні вдасться вийти не тільки переможцем, але й розпочати новий етап у власній історії. Це буде етап миру, процвітання, гармонії, що стане джерелом натхнення для всіх країн світу.

"Коли 2024 рік тихо переверне другу половину календаря, коли сонце встане високо над степами та горами – земля України відчує довгоочікуваний спокій. Мир знову запанує на цих благословенних землях", – говорив старець.

Також розповідав, що на вулицях знову стане спокійно та безпечно, діти гратимуться вже без страху, а матері більше не плакатимуть.

"Зникнуть тіні страху, а земля зцілить свої рани. Я бачу майбутнє, де діти знову грають безтурботно на вулицях міст і сіл, де матері більше не плачуть за своїми синами та дочками. Це час, коли відновлення та надія огорнуть кожен дім", – наголошувалось у пророцтві віщуна Зосима.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога