RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Випадковостей не існує: як вирахувати свій особливий дар за датою народження

Завдяки нумерології можна дізнатись, яким даром наділена людина від природи. Це можливо, склавши всі цифри дати народження.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку будуть купатись у грошах і коханні

Особливий дар за датою народження

Наприклад, якщо ви народилися 1 серпня 1978 року, розрахунки будуть наступними:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7.

Отримана цифра має величезне значення.

1 - Чари

Цифра означає Створення, Творіння. Під цим числом народжуються люди з найпотужнішими магічними здібностями, мають неймовірну волю. З огляду на це, не можна зловживати своїми здібностями. Дар: Волевиявлення і Відвага.

2 - Емпатія

Говорить про чутливість до енергії, яка оточує. Такі люди вміють відчувати і розуміти інших, співпереживати і співчувати. Дар знаходиться в серці - в "третьому оці". Можна використовувати його для того, щоб полегшувати біль інших. Дар: Мрії й Інтуїція.

3 - Триликий Місяць

Цифра символізує три фази Місяця. Людина є "інструментом і провідником" Триєдиної Богині. Вона вшановується в формах діви, матері і баби. Тобто три фази Місяця: молодий, повний і спадаючий. Тому присутня сила творіння і сила руйнування. Дар: Створення і Руйнування.

4 - Менталіст

Символізує чотири елементи - Вогонь, Воду, Повітря і Землю. Ваша сутність знаходиться в ідеальному балансі з усіма стихіями. Дар: Ментальна магія.

5 - Спіритуаліст

Цифра є символом п’ятого елемента – Духа (ефір, як його називали в давньогрецькій магії). Народжені під цією цифрою, знаходяться в постійному контакті з духовним царством. Дар: Контакт з духами й Магія Предків.

6 - Учень Сонця

Цифра 6 є символом Сонця і усього, що з ним пов’язано. Отже, ви володієте потужним потоком енергії всередині. Ваш магічний Дар бере свій початок від Сонця. А значить ви – практично всемогутні. Ви – цілитель і лідер. Дар: Ритуальна Магія і Зцілення.

7 - Учень Місяця

Цифра 7 - символ Місяця та його магії. Ви маєте дар чистої і неприборканої магії Місяця. Вам навіть не треба нічого читати або дізнаватися про ритуальну магію – ви наче з народження знаєте, що і як робити. І все виходить легко і віртуозно. Дар: Бачення і Віщі Мрії.

8 - Традиційне чаклунство

Цифра 8 вважається однією з найбільш магічних. Ви володієте величезною магічною силою. У вас всередині "вбудований" компас. Ви точно знаєте, що правильно, а що – ні. Дар: Енергетичні Маніпуляції і Алхімія.

9 - Шаман

Остання цифра зі списку символізує об’єднання всього перерахованого вище. Це ворота, де все закінчується і починається знову. Ось чому ви бачите речі, як ніхто інший. Ви артистична і творча натура, можете лікувати і зцілювати. Оскільки ця цифра символізує смерть і відродження, то відчуваєте привидів і духів. Дар: лікування і зцілення.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як загадати бажання 20.04.2024, щоб воно збулося.

  • Вас також може зацікавити:

Три знаки Зодіаку чекає великий кар'єрний стрибок цієї весни

Щастя без меж: два знаки Зодіаку, які отримають приголомшливий сюрприз

Амур вже готує стріли: весна-2024 подарує неймовірне кохання трьом знакам Зодіаку