RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Близнюкам - позитивні зміни, а Скорпіонам - гроші: прогноз за картами Таро на 23 квітня

Тарологи зробили передбачення за картами Таро для всіх зодіакальних знаків на вівторок, 23 квітня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Щасливчики долі: яким знакам Зодіаку посміхнеться Фортуна на початку тижня

Овен

Карта "Четвірка Жезлів" вказує на те, що не треба примушувати себе до дій, якщо відчуваєте лінощі. Краще використати цей час для відпочинку та відновлення сил для повернення з новим ентузіазмом.

Телець

Карта "Зірка" пророкує сприятливий день. Народжені під цим знаком впораються із завданнями легко та без значних труднощів, навіть якщо є складними.

Близнюки

Карта "Дама Денаріїв" радить не впадати у відчай і не роздмухувати проблеми, якщо плани не йдуть так, як очікувалося. Скоро все стане на свої місця, а результат виявиться кращим, ніж можна було собі уявити.

Рак

Карта "Вежа" вказує на вирішення фінансових питань, залишивши домашні справи на інший час. Вечір присвятіть собі та приділіть час процедурам з догляду.

Лев

Карта "Лицар Мечів" рекомендує бути економними та стриманими у витратах. Так убезпечите себе від фінансових труднощів, з огляду на те, що отримання грошей невдовзі може виявитися скрутним.

Діва

Карта "Колесо Фортуни" обіцяє сприятливий день у фінансовій сфері з неочікуваними позитивними поворотами. Ймовірні цікаві пропозиції щодо роботи. Їх варто розглянути, адже можливі гарні перспективи у майбутньому.

Терези

Карта "Сонце" говорить про те, що успіх - на боці Терезів. Він супроводжуватиме в усьому, зокрема у фінансах та романтичних відносинах. Це один з найкращих моментів у вашому житті.

Скорпіон

Карта "Правосуддя" вказує на те, що треба шукати нові джерела доходу, однак не слід включати сумнівні справи у список можливих варіантів для заробітку.

Стрілець

Карта "Верховна Жриця" радить зосередитись на моменті, не турбуючись про минуле та майбутнє, адже позитивні зміни вже на порозі.

Козоріг

Карта "Паж Кубків" попереджає про можливе зіткнення з безліччю завдань та проблем, які вимагатимуть максимальної активності та сил.

Водолій

Карта "Світ" вказує на те, що життя подарує можливість насолодитися романтичною атмосферою, проявити любов і прихильність до партнера. Варто дати собі відпочити від турбот.

Риби

Карта "Пустельник" говорить про бажання усамітнення. Проте не варто повністю відмовлятися від роботи та навчання, адже саме подолання труднощів може дати значні результати.

Раніше ми називали топ-5 найнебезпечніших у 2024 році знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Ретроградний Меркурій у квітні: для кого особливо небезпечний цей період

Ставлять на кон все, що мають: найбільші безумці в азартних іграх за гороскопом

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання