RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Спадний Місяць несе багато змін: чого очікувати з 25 квітня до 7 травня

Астрологи розповіли, чого чекати знакам Зодіаку у наступні два тижні, адже закінчується період ретроградного Меркурія 25 квітня. Це означає, що всі старі завдання чекає швидке розв'язання.

Про це розповіла астрологиня Марина Скаді.

Читайте також: Час щастя і нових звершень: з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни

Завершення періоду ретроградного Меркурія

За її словами, повня 24 квітня посприяє досягненню вищих форм свідомості, а астрологічні події проллють світло та принесуть ясність у думках та планах, допоможуть налаштуватися на очищення та зцілення. Прояв лідерських якостей та ініціативи посприяє отриманню бажаних результатів.

25 квітня, спадний Місяць у Скорпіоні

Період розквіту жіночих енергій, відкриттів та радості. Це дасть можливість максимально використати внутрішню енергію для того, щоб отримати перетворення. Вдалий час для особистих стосунків, дружніх зустрічей та креативної діяльності. Соціальна активність посприяє новим знайомствам.

26 квітня, спадний Місяць у Стрільці

Час помірних трансформацій та відкриття нового. Все, що відбуватиметься цього дня, стане відображенням людської сутності. Варто заглянути в себе, пошукати там основу поглядів і дій. Кожен може спрямувати свою волю у творче русло та максимально продуктивно використати потенціал цього періоду.

27 квітня, спадний Місяць у Стрільці

Варто бути обережними з новими ідеями. Використайте терпіння та працьовитість. Так можна отримати заступництво начальства, очікувати допомоги спонсора. У цей день можна вирушити у подорож, проте будьте пильні щодо документів і грошей, і не будьте надто відверті зі сторонніми.

28 квітня, спадний Місяць у Стрільці, у Козорогові

Важкий день, можливі складні ситуації, самостійно вибратися з яких буде нереально. За таких умов зверніться до однодумців і зберігайте дружній настрій. За допомоги інших вдасться вирішити багато питань. З'явиться можливість для кар'єрного просування.

29 квітня, спадний Місяць у Козорогові

Період для справедливого вирішення ситуацій, складної роботи з інформацією, об'єднання інших та руху вперед. Дозволяється робити багато й одразу, отримати гарні пропозиції. Вдалий час для вирішення питань, які хвилюють усіх, контактів з начальством та громадськими діячами.

30 квітня, спадний Місяць у Козорогові, у Водолії

Час мудрості та знань, духовного та творчого зростання. Вдасться планувати та починати важливі справи. Чудовий час для виконання точних та складних робіт. Від фінансових операцій ліпше утриматися.

1 травня, спадний Місяць у Водолії

День провокуватиме та спокушатиме. Також це час для важливих перебудов, дозволить виявити незначні речі та усунути їх. Зросте загроза конфліктів та прояву агресії. Якщо діяти поодинці, то вдасться здійснити найскладніші плани.

2 травня, спадний Місяць у Водолії, у Рибах

Сьогодні користі від починань не буде. Варто завершити старе, зайнятися повсякденними справами та нічого вирішального не планувати на другу половину дня. Рекомендується відкласти обговорення складних проєктів. Гарний час для творчості.

3 травня, спадний Місяць у Рибах

Період, який принесе надчутливість та посилення уяви. Варто дослухатися свого внутрішнього голосу та не робити поспішних дій. Чекає успіх у вирішенні питань у сфері особистих взаємин, вдасться домовитися з близькими, усунути конфлікти, вийти на компроміси.

4 травня, спадний Місяць у Рибах, в Овні

Можете піддатися ілюзії власних досягнень. Гарний час для вирішення питань за кордоном, поїздок, відвідування офіційних закладів, угод з купівлі та продажу. Чекайте на різноманітні сюрпризи.

5 травня, спадний Місяць в Овні

Період передбачає прибуток від раніше укладених угод та договорів. Гарний час для створення нових планів на місячний цикл, залагодження проблем з партнерами, колегами та керівниками. Проявіть терпимість, розуміння та дипломатичність. Період підходить для самостійної роботи.

6 травня, спадний Місяць в Овні

Вранці Місяць буде неефективний, тому для більшості матеріальних справ поганий час. Можливе духовне прозріння, варто зазирнути всередину себе, попрацювати з підсвідомістю. Треба зберігати спокій та доброзичливість. Зберігайте успіхи та досягнення в таємниці.

7 травня, спадний Місяць у Тельці

Проведіть інвентаризацію та ремонт обладнання, приберіть офіс, дім, підбийте підсумки. Період підходить для всього ґрунтовного. Будуть вдалі торгові угоди, вирішення питань з фінансів, переїзду. Однак для подорожей та відряджень не підходить час.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Землю накриють потужні магнітні бурі.

  • Вас також може зацікавити:

Це буде рік карми: нумеролог розповіла про місяць, який визначить долю України на 2024 рік

Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку будуть купатись у грошах і коханні

Настав зірковий час: найуспішніші знаки Зодіаку у квітні-2024