RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Спілкування з ними – ще те випробування: ці знаки найсварливіші у Зодіаці

Є люди, спілкування з якими відчувається як ментальна дуель. Вони завжди серйозні та не жартують. Астрологи можуть дати відповідь чому так: люди, народжені під цими знаками Зодіаку — найсварливіші.

Про це пише портал "mixnews".

Читайте також: Псують всі плани й домовленості: ТОП-3 найбільш ненадійних знаків Зодіаку

Рак

Рівень чутливості цього знака настільки високий, що їх можна стривожити пір'ячком. Іноді їх співпереживання перетворюється на виснажливе занепокоєння та перебільшену чутливість. Замість відпочити, вони дуже турбуються про себе та інших, що може призвести до відторгнення або, що ще гірше, до дратівливої поведінки.

Козоріг

Цей знак здатний працювати нескінченно і часто забуває, як відпочивати. Постійний пошук успіху та контролю робить їх постійно сварливими та роздратованими. Якщо ви захочете провести час із Козорогом, він, ймовірно, скаже, що дуже зайнятий, адже у нього багато роботи.

Діва

Діви начебто завжди носять із собою лупу – вони бачать кожну дрібницю і не бояться на це вказати. Їх схильність до критики та перфекціонізму можуть перетворити будь-яку ситуацію на аналіз помилок. Отже, якщо ви хочете провести вечір з Дівою, готуйтеся до критики вашого одягу, рішень та слів.

Скорпіон

Скорпіони подібні до зашифрованих повідомлень: їх важко зрозуміти, але коли ви їх розкриєте вам стане шкода, що цього не було зроблено раніше. Їхня загадкова аура і схильність до таємниці можуть створити атмосферу напруженості, а їхня пристрасна поведінка може в одну мить змінитися на гнів.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки в яких дуже легко закохатись.

  • Вас може зацікавити:

Гороскоп для чоловіків на травень: що пророкують зірки

Їх легко образити і важко заспокоїти: три найвразливіші знаки Зодіаку

Минуле постукає у двері: кого зі знаків Зодіаку у травні чекає робота над помилками