RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Пробачать, але ненадовго: ці три знаки ніколи не забувають образу

Астрологи назвали зодіакальні сузір'я, яких краще не ображати, адже відновити відносини буде неможливо. Йдеться про три знаки, які зможуть пробачити, однак ніколи не забудуть біль від образ: Рак, Скорпіон, Телець.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Читайте також: Таке буває раз на 12 років: трьом знакам Зодіаку доля готує унікальний шанс

Рак

За словами астрологів, Раки встановлюють міцний зв'язок з людьми, яких люблять. Так само вони наділені здатністю довго пам'ятати ситуації, коли їм було завдано болю. Хоч цей знак може пробачити, однак ніколи не забуде негативні почуття. Це надалі змусить бути обережними у майбутніх взаємодіях з тими, хто залишив рани в серці.

Скорпіон

Скорпіони вважаються найбільш мстивим знак зодіаку, який здатен відчувати сильні емоції все життя. Цей знак може пробачити, проте зло, заподіяне йому, ніколи не забуде. Скорпіони схильні до скритності та глибоких емоцій, саме це не дозволяє викинути з голови колишні образи. Вони довго будуть аналізувати подібні ситуації.

Телець

Тельці в повсякденному житті доволі спокійні і стримані у спілкуванні, однак в глибині душі не забувають, як було їх скривджено. Надалі будуть обережні у спілкуванні з тими, хто їх образив. У майбутньому вони ніколи не довірятимуть, як було до того. Тобто стосунки ніколи не будуть колишніми.

Раніше ми публікували гороскоп для чоловіків на травень 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Насуваються неприємності: які знаки Зодіаку накриють проблеми з 1 травня

Таке буває раз на 12 років: трьом знакам Зодіаку доля готує унікальний шанс

Гроші потечуть рікою: у травні на чотирьох знаків Зодіаку чекає фінансовий успіх