RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Почнеться біла смуга: повня 23 травня переверне життя цих трьох знаків Зодіаку

Астрологи, які розповідали, на кого за гороскопом чекають кардинальні зміни до кінця року, назвали три знаки Зодіаку, життя яких переверне в позитивному плані повня у четвер, 23 травня. Йдеться про Водолія, Лева та Овна.

Про це повідомляє Spiritualify.

Читайте також: Минуле постукає у двері: ці знаки Зодіаку відновлять розірвані стосунки наприкінці травня

Овен

Ця повня допоможе Овнам направити в потрібне русло свої амбіції і правильно їх проявити, щоб люди стали їх більше поважати і може навіть це допоможе піднятися кар'єрними сходами. Астрологи радять ретельно вивчити глибину свого потенціалу, оскільки саме він допоможе кардинально змінити життя на краще.

Лев

Повний місяць 23 травня дасть можливість Левам знайти свій шлях до самовираження та особистої свободи, відкинути застарілі установки та рамки, звільнитися від страхів та комплексів та усвідомити свої унікальні здібності. Також можна зміцнити шлях, що вже сформувався, і стосунки з близькими. Через самопізнання відкриється шлях до кращого життя.

Водолій

Астрологи радять Водоліям у цей повний місяць "спалити мости" з тим оточенням, яке їх тягне на дно і не дає почуття безпеки. Важливо також очистити простір навколо себе від негативу та мотлоху, додавши затишок у будинок, зробити ремонт, докупити декор та рослини. Астрологи також нагадали представникам цього знаку Зодіаку, що вони заслуговують на любов і безкорисливу доброту.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на травень для всіх знаків.

  • Вас може зацікавити:

Здійсняться фінансові мрії: у травні три знаки Зодіаку зірвуть куш

Таємниці дорогоцінних металів: яким знакам Зодіаку слід носити золото

Долеві роки життя: який найщасливіший вік для кожного знака Зодіаку