RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Змініть погляди на життя: прогноз за картами Таро на 25 травня

Тарологи склали унікальний гороскоп за картами Таро для всіх зодіакальних знаків на суботу, 25 травня.

Про це повідомляє видання Slovofraza.

Читайте також: Доля готує подарунок: ці знаки Зодіаку можуть зустріти кохання у травні

Овен

Карта "Блазень" говорить про те, що варто переглянути колишній підхід до життя. Радить відмовитися від деяких принципів, адже люди, які вас оточують, мають право не розділяти вашу думку. Будьте відкриті до інших поглядів. Так вдасться уникнути конфліктів.

Телець

Карта "Король мечів" принесе насичений та емоційно складний день. Можливо, доведеться ухвалювати відповідальні рішення. Зверніть на це на увагу, адже результат може мати вплив на майбутнє.

Близнюки

Карта "Путівник" радить присвятити час близьким. Цей знак давно бажає усамітнення і тиші, проте варто пам'ятати про інших. Спілкування подарує цінні уроки, допоможе глибше збагнути події.

Рак

Карта "Помірність" вказує на те, що доля приготувала сюрприз. Ви можете зустріти людину, з якою обірвався зв'язок, але за якою сильно засумували. Самі б ви не наважилися зробити перший крок для поновлення зв'язку. Ще карта вказує на пошук балансу між добром та злом.

Лев

Карта "Дама жезлів" радить Левам задуматися про лідерство. Перегляньте амбіції та почніть втілювати. Подумайте про те, що заважає повністю зосередитись на власній діяльності. Попросіть допомоги в тих, хто може посприяти у досягненні бажаних цілей.

Діва

Карта "П'ятірка денаріїв" дасть змогу втратити щось матеріальне, однак отримати цінний життєвий досвід. Цілком ймовірно, ви зосереджені на матеріальних речах, однак життя багатогранне і не складається лише з цього.

Терези

Карта "Трійка мечів" попереджає про загрозу конфлікту, що принесе труднощі у життя. Приборкайте почуття гніву та роздратування. Карта вказує на прагнення до недосяжного ідеалу.

Скорпіон

Карта "Верховна жриця" передбачає глибокі підсвідомі сили, інтуїцію, які вкажуть правильний шлях, нададуть впевненості. Вам не потрібні докази чи пояснення. Іноді всесвіт сам показує, що варто робити, тому не чиніть опір.

Стрілець

Карта "Дама жезлів" радить приділити увагу спілкуванню з іншими. Важливо, щоб відносини базувалися на зрілому розумінні, відданості.

Козоріг

Карта "Трійка кубків" вказує на фінансовий прибуток. Ви отримаєте нагороду за зусилля, оскільки багато працювали на реалізацію задуманого. Впевнено рухайтеся далі.

Водолій

Карта "Дев'ятка денаріїв" вказує на фінансовий успіх, виграш та несподівані гроші. Загалом передбачає позитивні зміни, удачу та сприятливий збіг обставин. Отримаєте винятковий успіх завдяки талантам та зусиллям.

Риби

Карта "П'ятірка кубків" говорить про внутрішнє занепокоєння, розчарування та сум за значною втратою, неможливість досягнення бажаного. Важкий період скоро мине і все нормалізується.

Раніше "Апостроф" представив фінансовий гороскоп на травень.

  • Вас також може зацікавити:

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

З ними буде багато неприємностей: топ-5 найнебезпечніших у 2024 році знаків Зодіаку

Ставлять на кон все, що мають: найбільші безумці в азартних іграх за гороскопом