RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Планета Великого щастя змінила знак: що принесе Юпітер кожному зі знаків Зодіаку

Астрологиня Марина Скаді розповіла, яким буде вплив переходу Юпітера у знак Близнюків 26 травня для всіх знаків Зодіаку протягом року.

Про це вона повідомила на своєму YouTube-каналі.

Читайте також: Долеві роки життя: який найщасливіший вік для кожного знака Зодіаку

Овен

На Овнів чекають нові знайомства, подорожі, приплив сил та жага до нових знань та досягнень. Цей період також допоможе налагодити стосунки з близькими та рідними.

Телець

Юпітер допоможе Тельцям трохи покращити фінансове становище та накопичити грошей. Також на них чекають нові можливості.

Близнюки

Транзит Юпітера може спричинити накопичення зайвої ваги. Водночас майже у всіх сферах життя на Близнюків чекає успіх, особливо щодо встановлення корисних контактів.

Рак

У Раків з 26 травня є ризик витратити гроші на несподівану ситуацію, пов'язану зі здоров'ям представників цього знаку Зодіаку.

Лев

Юпітер надасть Левам багато можливостей, а також допоможе розкритися та звільнитись від застарілих цінностей та переконань.

Діва

На Дів чекає багато роботи та певні труднощі у цьому. Водночас це буде рік знайомств із впливовими людьми.

Терези

На Терезів чекають позитивні зміни у житті протягом наступних 12 місяців. У стосунках та професійній сфері вони будуть у центрі уваги та підвищиться рівень поваги.

Скорпіон

Скорпіони у цей період набудуть нових навичок, які допоможуть з легкістю долати перешкоди у житті та значно покращити рівень свого життя у 2025 році.

Стрілець

У Стрільців буде панувати ідилія у сім'ї та з близькими, якщо навчаться йти на компроміси. Також можливі відрядження з успішним результатом.

Козоріг

У Козорогів можуть бути депресивні настрої протягом цього періоду, повсякденність буде навівати безвихідь, можуть з'явитися нові захворювання, проблеми з грошима. Підтримка близьких може допомогти.

Водолій

На Водоліїв чекає професійний успіх, початок нових романтичних стосунків або перехід на інший етап, у тому числі це стосується бажання мати дитину.

Риби

На Риб чекають випробування на витримку та стресостійкість протягом року, але віра в себе та мудрий підхід допоможуть подолати всі труднощі.

Раніше ми публікували гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Британська або мейн-кун: яка порода кішок найкраще відповідає вашому характеру

Запам'ятають на все життя: три пари Зодіаку, на яких влітку чекають неймовірні пригоди

Між ними розгоряються голлівудські романи: чотири найпалкіших пари Зодіаку