RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Коли війна в Україні досягне максимуму, піде на спад і закінчиться: астролог назвав ключові роки

Жахлива війна в Україні завершиться до 2030 року.

Про це розповів астролог Дмитро Уранус.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Попередній етап війни з Україною Путін розпочав у 2014 році, у самий пік активності Сонця. Цей перший етап війни затихав практично синхронно із загасанням активності Сонця, досягнувши глибокого мінімуму у 2018-2020 роках. Бойові дії на Донбасі в ті роки справді були мінімальними" , - написав Уранус.

За словами астролога, новий сонячний цикл пішов на "зліт" навесні 2021 року, і Путін відразу починає висувати війська до кордонів України, починаються "навчання".

"Цей етап війни, її другу частину, Путін почав у 2022 році, коли був стрімкий висхідний тренд сонячної активності. Максимум буде досягнутий у 2024 чи 2025 році. Війни, розпочаті на висхідному тренді, неможливо швидко зупинити або закінчити, поки цикл активності не відпрацює повністю. Війна в Україні обов'язково досягне якоїсь розв'язки у роки максимуму (2024-2025). Після чого настане низхідний тренд (з 2026-2027) і війна обов'язково затихне чи закінчиться. Це станеться у роки низхідного тренду, чи роки мінімуму (2028-2030). Але якщо конфлікт, або війна, не будуть вичерпані до настання мінімуму, вона знову розгориться в період початку наступного циклу активності (починаючи з 2032). І все знову повториться", - заявив Уранус.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога