RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Радісні моменти і приємне спілкування: гороскоп за картами Таро на 8 червня

Тарологи склали прогноз для всіх зодіакальних сузір'їв на суботу, 8 червня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Ризикують втратити все: два знаки Зодіаку, у яких почнеться "чорна смуга" у червні

Овен

Карта "Вісімка жезлів" передбачає поганий вихідний. Можете зіткнутися з негативними чутками щодо своєї особи. Вкрай важливо знайти їхнє джерело і запобігти поширенню. Це може зашкодити кар'єрі та особистому життю.

Телець

Карта "Трійка Кубків" принесе день, який буде сповнений багатьма дарами. Варто насолодитись життям сповна та подякувати за все, що дарує. Потрібно розділити цю радість із рідними та друзями.

Близнюки

Карта "Світ" є символом подолання слабкостей. Вдасться звільнитися від швидкоплинних бажань та пристрастей. Нарешті зможете перестати ганятися за ілюзіями і знайти внутрішню рівновагу.

Рак

Карта "Повішений" вказує на крайнощі. Часто людина жертвує собою з почуття провини і так проявляє себе як мученика. А іноді йде різко напролом, проти течії. Потрібно зробити вибір. Необхідно нарешті зустрітися віч-на-віч зі своєю долею.

Лев

Карта "Лицар Жезлів" говорить про активний прояв темпераменту. Виникне бажання отримати "все і відразу", чи зіткнутися з ситуацією, де чекає розпал пристрасті. Важливо не будувати далекоглядних планів. Варто знайти цивілізований вихід емоціям.

Діва

Карта "Місяць" вказує на складний період життя. Ймовірні два різні підходи до підсвідомості, може не бути чітких цілей та завдань. Проте невдовзі ситуація проясниться.

Терези

Карта "Король кубків" попереджає про те, що варто дати емоціям прояв. Не треба тамувати почуття. Якщо маєте чітку мету, то невдовзі зрозумієте, що емоції та багата уява допоможуть досягнути її швидше.

Скорпіон

Карта "Сімка Денаріїв" вказує на те, важливо проявити терпіння і дочекатися слушного моменту перед дією. Вибір правильного часу суттєво вплине на результати зусиль. Вдасться почати розвиватися самостійно.

Стрілець

Карта "Четвірка Мечів" натякає на те, що потрібно віддати перевагу таким приємним діям, як сон, медитація, прогулянка, приємні спогади. Так вдасться відпочити від проблем.

Козоріг

Карта "Лицар мечів" вказує на те, що потрібно повністю зосередитися на меті, аби ніщо не могло відволікти. Лицар здатен подолати земне тяжіння, тобто інерцію, завдяки власній силі волі.

Водолій

Карта "Дев'ятка Денаріїв" говорить про те, що вдалося створити оточення, яке повністю вас вдовольняє і розділяє інтереси. Було зроблено великий пласт роботи, тому заслужили отримати змогу насолодитися результатами праці.

Риби

Карта "Правосуддя" вказує на основні принципи. А саме - чесність, рівність та справедливість. Саме ці поняття для вас важливі в житті.

Раніше "Апостроф" писав про те, що п’ять знаків Зодіаку в 2024 році чекає особливий час.

  • Вас також може зацікавити:

Вміють задовольнятися малим: три найбільш скромних знаки Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких гроші важливіші за кохання

Юпітер буде щедрим: кому за гороскопом пощастить в кар’єрі у 2024 році