RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Овнам – "біг з перешкодами", Левам – приємні знайомства: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Поточний тиждень буде складним для усіх знаків Зодіаку, особливо у фінансовій сфері та на роботі. Проте деякі знаки мають шанси знайти справжнє кохання, чи долучитися до довгострокових проектів.

Що чекає на кожен зі знаків Зодіаку, розповіла астролог Маріна Скаді.

Читайте також: Почався період зростального Місяця: чого не треба робити до 21 червня

Овен

Для цього знаку очікується напружений «біг із перешкодами», проте до фінішу ви прийдете першим. Тим, хто працює з грошима астрологи радять приділити максимальну увагу дрібницям. Якщо ви є керівником, то вам доведеться попрощатися з некомпетентними працівниками.

Телець

Зберегійте уважність до всіх документів фінансового характеру. Перегляньте своє оточення: не усі люди у ньому надійні. Можливий прибуток від ведення справ з іноземними компаніями.

Близнюки

Гарний прибуток очікується у працівників медійної галузі, IT та логістики. В особистому житті можливі зміни: якщо ви самотні, є шанс зустріти своє кохання. Декого з близнюків чекає переїзд на іншу квартиру або навіть зміна міста.

Рак

Можливі труднощі з коханою людиною, будьте обережні у висловлюваннях. Попри те, що з боку партнера відчувається холод, а розібратися, хто в цьому винен неможливо, у майбутньому зможете відновити колишній зв'язок.

Лев

Цього тижня вас зацікавить подальша доля вашої пари. Неодружені чоловіки та жінки будуть захоплені легкими знайомствами, які закінчаться довгостроковими стосунками. Зверніть увагу на ваше здоров'я, воно зараз невразливе. Намагайтеся берегти себе від стресу.

Діва

Будьте уважні, якщо цього тижня планується угода, новий проєкт або відкриття філії. Не варто нікому вірити, а фінансові документи треба тримати у порядку. У підприємців, як і раніше, йдеться про суперечливі питання, пов'язані з фінансовими зобов'язаннями, різними виплатами та компенсаціями.

Терези

Поновіть старі ділові зв'язки. Підприємцям доведеться задуматися про реструктуризацію бізнесу. Дехто отримає підвищення по службі або невелику надбавку до платні. Проте значних витрат вимагатимуть сім'я, діти, рідні.

Скорпіон

У жінок-Скорпіонів з'явиться шанс зустріти свою «половинку». Сімейним же Скорпіонам доведеться багато сил і часу витратити на турботу про дітей. Сімейний вимагатиме уваги через високі витрати.

Стрілець

У вас цього тижня є шанс відновити стосунки з рідними та близькими, з якими ви у сварці. Також ви зможете налагодити особисті стосунки. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін.

Козеріг

У вас є шанси змінити місце роботи, чи отримати підвищення на посаді, зміцнити існуюче становище. Ті, хто давно шукає роботу, зможуть знайти перспективне місце. Друга половина тижня більш продуктивна в усіх сенсах, хоча на початку тижня багато чого загальмується.

Водолій

Будьте прагматичніші щодо фінансових справ. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості. Взаємини в сім'ях налагодяться. Закохані відчуватимуть напруженість у стосунках.

Риби

Цього тижня ви будете особливо привабливі для протилежної статі. Настав час перезавантажити своє життя, оскільки щось йде з вашого життя назавжди. Багато про що варто подумати, виявити причинно-наслідкові зв'язки минулого і сьогодення.

Раніше ми розповідали, у яких знаків Зодіаку почнеться "чорна смуга" у червні.

  • Вас може зацікавити:

Ціле літо у вас буде хороша карма: три головні щасливчики за знаком Зодіаку

Вміють задовольнятися малим: три найскромніші знаки Зодіаку

Місяць буде незабутнім: ці 3 знаки Зодіаку чекає кармічний успіх у червні