RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Не треба здаватися: старець Христофор запевнив, що всі підступні плани Кремля зазнають краху

Старець Христофор розкрив нове пророцтво про завершення війни та майбутнє України.

Про це він заявив "Українському молитовнику".

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Я бачу що РФ збиратиме сили на Запорізькому напрямку, ворог плануватиме атакувати новий населений пункт. Але ЗСУ розпізнають ці хитрощі, і плани росіян зазнають поразки. На Сумщині росіяни плануватимуть обманом послабити ЗСУ, але це зробити не вдасться. На Харківському напрямку росіяни хочуть розпорошити українські сили, але ворог зазнаватиме значних втрат. На Херсонському напрямку Росія залучатиме іноземних найманців, але Бог не залишить такі підступні дії безкарними", - сказав Христофор.

За його словами, в Донецькій області ворог шукатиме нових стратегій для утримання своїх позицій. Але його зусилля будуть марними. ЗСУ наближатимуться до перемоги.

"У перемовинах Росія спробує нав’язати нам несправедливі умови. Але треба не здаватися, тому що Господь на нашій стороні. Захисники готуватимуться до викликів і Господь не залишить нас без своєї опіки. Влітку можливі масштабні вимкнення світла, але старець закликає не здаватися і підтримувати один одного під час перебоїв. ЗСУ отримають допомогу від союзників, що зміцнить наші позиції. На південному напрямку ЗСУ зможуть перейти у контрнаступ", - заявив старець.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога