RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Владу в Україні струсонуть зміни і трансформації: астролог дав прогноз до кінця року

До кінця 2025 року українську владу можуть спіткати труднощі, зміни та трансформації.

Про це заявив астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"В кінці весни українці відчули проблеми зі світлом внаслідок російських ударів по енергетичних об’єктах - планета Плутон, яка є планетою трансформації і руйнування, наблизилась до положення Сатурна в карті України, який і означає систему. Перше з'єднання Плутона з Сатурном було в березні 2024 року, а от друге з'єднання буде скоро - у другій половині червня 2024 року і також у 2025 році", - заявив Кириченко.

За його словами, в астрології відомо, що Сатурн - це планета, яка управляє будь-якими структурами і особливо як управитель знака Зодіаку Козерога, який означає "гора", "бути на горі", тобто, це про структуру, як скомпонована вся система влади в Україні.

"В другій половині 2024 і 2025 роках, а в карті Володимира Зеленського, ще раз підкреслюю, і в карті України планета трансформації Плутон з'єднується з Сатурном. І якщо багато українців звикла лаяти Путіна, що Путін винен у всіх бідах України, але астрологічно картина така - система потребувала трансформації і вона прийшла у вигляді знищення і російських ударів по електростанціях, саме так діє цей принцип в астрології. Тобто, логічно було б взимку бити по електроструктурі, але удари почалися саме навесні, коли цей от астрологічний аспект відбувся", - сказав Кириченко.

Він додав, якщо подивитися на карту Володимира Зеленського, то видно, що в карті народження Сатурн - планета структури і системності , знаходиться в знаку Лева, це положення, яке перешкоджає системній роботі і налагодженню системи, тому що знак Зодіака Лев - це знак царя, знак диктатора, а Сатурн - це планета системи.

"Тому, таке положення призводить до того, що Володимиру Зеленського важко втримувати систему. Він хоче, як знак Зодіаку Лев зробити систему по-своєму або нав'язати іншим людям бачення своєї системи, а по закону карми він стикнувся з диктатором Путіним, який хоче того самого, і бореться з ним. Але у мудрих філософіях відомо, що, по-перше треба вирішити проблему всередині себе і тоді вона почне вирішуватися зовні. Таким чином, внутрішня боротьба Володимира Зеленського між диктаторством і системністю віддзеркалюється у тому, що він робить в політиці", - сказав він.

Астролог зазначив, також в карті Володимира Зеленського знаходиться Юпітер у знаку Зодіака Близнюки, а на небі теж зараз - з червня - Юпітер зайшов в цей знак. Це положення означає відсутність масштабного мислення, що людина здатна вирішувати локальні питання, а глобальні питання складно. Юпітер - це планета везіння, Фортуни, також вона пов'язана з журналістикою і журналісти дійсно можуть от вплинути на цю систему.

"Таким чином, в другій половині 2024 року журналісти можуть впливати на систему і викликати зміни в цій системі. Отже, процеси системних змін в Україні тільки почалися цієї весни і вони будуть відбуватися до 2025 року. Тому я прогнозую, що в червні будуть і далі випливати такі недоліки, які вимагатимуть аудиту", - зазначив Кириченко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога