RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Справжні легенди: названо 10 найкращих авто 1960-х

Американське видання назвало найкращі ретро-машини 1960-х.

Список публікує DriveTribe.

Mini

Хоч 1960 рік вважається невдалим для індустрії, тому що виробництво машин просувалося повільно, але саме тоді вийшов Mini. Машина була виключно функціональною. Однак стала чемпіоном по автоспорту і іконою поп-культури. Mini схожий на машину містера Біна.

Jaguar E-Type

Ця британська модель потужна і до сих пір приємна для водіння. Енцо Феррарі назвав Jaguar E-Type "найкрасивішим автомобілем з коли-небудь створених".

Shevrolet Corvette C2

Індустрія в 1960-их розвивалася не тільки в Європі. По той бік океану компанія Chevrolet представила свою красу на колесах.

Aston Martin DB 5

У 1963 році повинен був лідирувати на ринку Ferrari 250 GT Lusso. Однак його перегнав Aston Martin DB 5, який навіть став машиною Джеймса Бонда в однойменному фільмі.

Ford Mustang

За задумом, Ford Mustang втілює в собі героїзм і ентузіазм, стиль і харизму. У нього більше згадок в кіно і Instagram, ніж у будь-якого іншого автомобіля.

Porsche 911

Стійкий Porsche 911 для багатьох є ідеальним спортивним автомобілем навіть сьогодні, і все ж він з'явився в 1960-х роках, перетворившись із скромного Жука в "винищувача гігантів на дорозі". Справжня автомобільна ікона.

Lamborghini Miura

Lamborghini Miura поєднує в собі виняткову красу з сенсаційними характеристиками і, на загальну думку, є першим "суперкаром" в історії.

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro був створений виключно для боротьби з Mustang - люте суперництво, яке існує до цього дня.

Ferrari Dino

У Ferrari Dino є стиль, доступність і незабутня передісторія. Не дивно, що він став найбільш продаваним Ferrari на той момент.

Ford Capri

У той рік на США насувалися економічна криза і падіння цін на нафту. Але це не завадило випустити Ford Capri, який став дуже популярним і колекціонованим.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві помітили фантастичний родстер Chevrolet з 1960-х.