RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названо кращі позашляховики 2021 року - чудово підійдуть для сім'ї

Експерти назвали кращі позашляховики для великої родини, які оснащені великою кількістю посадочних місць. У 2021 році експерти радять купувати Land Rover Defender, SEAT Tarraco, BMW X5, Renault Captur, Mercedes GLA.

Про це пише Auto Express.

Land Rover Defender

Позашляховик Defender тепер відмінно підходить і для їзди по дорозі, показуючи високу швидкість при комфортному водінні на більш гладкому асфальті. Виробник пропонує можливість вибору з п'яти, шести або семимісних варіантів. Водночас автомобіль відрізняється практичністю - біля салону можна виявити безліч місць для зберігання речей.

SEAT Tarraco

Більше третини продажів компанії тепер доводиться на позашляховики, що підкреслює вдале рішення для таких автомобілів як Tarraco. Практична машина має сім сидінь і пристойний обсяг багажника - при складеному третьому ряду він становить 700 літрів. Tarraco надійний на поворотах, з легкістю долає нерівності і ямки на дорозі.

BMW X5

Високу популярність цієї моделі приніс запуск її гідридної версії. Здатний проїхати не менше 80 км тільки від батареї, xDrive45e помітно знижує експлуатаційні витрати. Всередині в авто - інформаційно-розважальна система BMW Live Cockpit Professional з 12,3-дюймовим цифровим приладовим дисплеєм і додатковим сенсорним екраном для управління мультимедіа і супутниковою навігацією.

Renault Captur

Експерти назвали модель "маленьким позашляховиком року". В основі його привабливості - практичність, краса і дуже комфортна ціна. Captur пропонує безліч бортових систем для впевненого водіння і поліпшений пасажирський простір з розумними деталями, такими як висувна задня лава.

Mercedes GLA

Від свого попередника GLA відрізняється більшим внутрішнім простором, підвищеної практичністю, а також високим рівнем комфорту і вишуканості. Двигун також було вдосконалено розробниками. Гібридна версія авто, що підключається, дозволяє подолати на електриці близько 60 кілометрів.

Раніше ми назвали позашляховики, які не призначені для бездоріжжя і стануть розчаруванням.