RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названі найвигідніші б / у авто - недорогі в ремонті і обслуговуванні

Багато громадян України не можуть дозволити собі новий автомобіль і купують вживаний. Кожну таку угоду клієнти вторинного автомобільного ринку намагаються здійснювати виходячи з ключового критерія - ідеальний баланс ціни і якості. Велику роль в цьому відіграє ціна обслуговування транспортного засобу.

Видання ampercar назвало чотири функціональних і якісних автомобіля на вторинному авторинку, ремонт і обслуговування яких обійдуться не дорого.

Daewoo Lanos / Sens

Популярність цих автомобілів не викликає ні найменших сумнівів. І це не просто так. Одним з ключових факторів, що утворюють попит на цей автомобіль, є його ремонтопридатність і відповідні цінники.

Знайти запчастини для цього автомобіля легко. У порівнянні з преміальними автомобілями, запчастини ці досить недорогі. До того ж ваш Lanos без проблем відремонтують в будь-якому гаражному СТО.

Chevrolet Lacetti і Chevrolet Aveo

Це класичний приклад неймовірно функціональних і "сердитих" автомобілів. Їхня конструкція досить витривала, а придатність до неодноразового ремонту не поступається Ланосу.

При цьому і ламаються вони аж ніяк не кожну тисячу кілометрів, а різні поломки, як правило, передбачувані і усуваються без проблем. Справжні якісні народні автомобілі.

Renault Logan

Logan довгий час займав позицію найбільш вигідного автомобіля на ринку. Зараз він стає ультимативно привабливим. Деякі запчастини регулярно вимагають обслуговування і ремонту, однак їхня заміна буде цілком по кишені більшості автолюбителів. При цьому вибір покоління цього автомобіля при покупці не має якого-небудь істотного значення.

Hyundai Accent

Цей автомобіль є справжнім бестселером на дорогах України. Про нього вже давно ходить слава надійного і недорогого в обслуговуванні автомобіля. При чому ця чутка виходить безпосередньо від власників автомобіля, які не пошкодували про свою покупку. Навіть б / у Accent з великим пробігом здатний порадувати свого власника.

Раніше ми також повідомляли про топ-5 марок автомобілів, які найбільше потрапляють в ДТП.